Secvente

am obosit!

    nu-mi place sa ma plang. cel mult povestesc plina de revolta ce mi s-a intamplat. nu-mi place sa ma vait sau sa ma rasfat doar in fata catorva persoane.
    ziua de azi a zburat rapid…pentru ca a fost plina de netrebnicii. maine am iar o zi plina. plina ochi.
     nu-mi plac multe lucruri ce se petrec sub ochii mei. ma simt atat de neputincioasa. nu pot sa ridic niciun amarat de deget in ajutorarea adevarului si a dreptatii. am obosit si mi se inchid ochii. nu-i oboseala fizica cat e cea psihica. sunt uzata moral. astept amortizarea. o perioada de recuperare de cel putin trei zile de tolaneala la soare…si-am sa plec. cu riscul concedierii. cu riscul demisiei.
     am obosit!
     am obosit sa scriu. sa fac documentari aiurea. sa tip. sa concediez ( mai nou am fost nevoita sa dau o colega afara- ordine de sus). sa se tipe la mine. sa se tipe pe langa  mine. sa muncesc in stres. sa ascult nemultumiri. sa nu se mai rada.
    tot ce astept cu gatul uscat este berea rece, plaja moale si nebunia zilei de 1 mai…pentru ca…It’s my party and I cry if I want to…
 
 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Invatatorul
    17 April, 2007 at 11:53 am

    Nedreptatea este la tot pasul.Ratiunea ne aduce calmul si buna dispozitie.Relaxarea este mereu speranta de evadare din multiplele nedreptati si vizualizarile cu ochii nostri la tot pasul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.