Secvente

mai…o sa mor de tanara

     Azi am avut cea mai proasta zi din toata viata mea- am crezut ca fac infarct. Ma asteptam sa intru in moarte clinica si apoi intr-o coma profunda din care sa ma trezesc in 6 luni…asta dupa ce-mi mutilam sefa cu lovituri dure de picioare-n cap…sau poate ii desfiguram mutra si i-o faceam afis pe birou…sau as fi putut sa-i sting tigara in ochi…modalitati de a-mi nenoroci sefa ar fi fost. Am tipat una la alta cat am putut. Si am injurat-o (in gand) de am facut spume…de ce?
 miercuri aveam filmare la curtezana-isi lanseaza o carte…ei nu domne’ dupa ce am discutat si rasdiscutat subiectul a zis ca eu nu merg aici pe favoritisme si nu-mi rezolv probleme personale in emisiunea ei? care dracu probleme personale???Omu’ isi lanseaza o carte. E un reportaj frumos pe care poporu’ merita sa-l afle nu aceleasi informatii rasuflate ca la alte emisiuni. E o basina de emisiune. E un mare rahat care n-o sa placa nimanui…in fine…si am urlat…si a urlat…si am fumat 1000 de tigari…si mi-am bagat toata…
    Pana la urma fac filmarea. Uite-asa! Ca asa vreau eu! Si mai fac una!
    Inca mai am o durere acuta de cap. Nu-mi merge nimic bine. Imi bag preavizul de demisie in doua saptamani. Muritoare de foame nu-s, proasta nu-s, urata de put nu-s…deci, mi-oi gasi si eu un job care sa fie cat de cat acceptabil.
    In orice caz am infruntat-o vitejeste. De azi ma uraste…oficial…si ieri abia am semnat contractul…eu si toata echipa si restul pustilor care mi-au vazut fata am tras o concluzie: femeie isterica ce sufera de lipsta totala de…(eu daca as fi barbat nu as putea sa ma concentrez sa am erectie nici cu 10 Playboy in mana).
    Nu-s rea. Nu-s deloc rea, dar sunt cat se poate de realista…
    Am 2 litri de vin alb de la Sorin. A promis si a prestat. Si e si de la mama lui de la Pietroasele ( nu ca as fi mare cunoscatoare). Si uite ce ma cinstesc de una singura…mai c-o lacrima in coltul ochiului, mai cu o tigara fumata pana la filtru, mai cu o insemnare pe blog…o sa ma doara stomacul de la vin- asa patesc, dar nu am altceva mai bun.
    Ma mucific acu’. Maine ma duc mahmura. Urmariti stirile…sigur o s-o omor maine…

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Lady_of_wolves
  16 March, 2007 at 9:29 am

  maa green-ule…nu se merita mama…sa mori de tanara mama din cauza de efect de sefi?? ttzzz…nu ai voie
  sterge lacrima aia si ridica paharul sus!!
  ca daca nu se rezolva cu sefa…are lupoaica idei de "coafat"… >:) >:)
  pupici }}{{

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.