Secvente

cotidian

    Sunt la munca. O frec grav in redactie. Sunt trezita de la ora 7.00, ceea ce mi se pare inuman si grosolan…mai ales ca aseara umblam hai-hui dupa cai verzi pe pereti. Nici macar nu am dat nas-in-nas cu dumnealor, ca deh, ma amuzam si eu putin. 
    Sunt leftera. De fapt am 3 bani. Nici de-o cafea nu-mi permit. Cafea la dozator, ca sa nu mai zic de una in oras.
    Si tare as mai bea o cafea dulce. Tare as mai soarbe cu pasiunea unui om carpit de somn din amaratul ala de pahar. Si as fuma doua tigari. Sa prelungesc momentul asta de desfatare.
    Mi-e somn de mor.
    De saptamana viitoare ma voi trezi la ora 5.00. Acest program va dura pana sambata. Apoi, din cand  in cand, dar acest din cand in cand se va tranforma, treptat, de doua ori pe saptamana, de trei, de patru…si uite-asa evergreen va fi un zombie carpit de somn. Uhm, deah. Sa zicem ca merita, desi entuziasmul s-a dus de ceva vreme. Am ramas cu un job stresant, dar cu mari promisiuni de viitor (asa se lauda astia pe aici), cu unul de care trag si eu cum pot- ca sa nu raman in fundul gol din salariul celor de la Media Biz si cu Coffee Break la care nu renunt eu.
   Deci, concluzionand toata polologhia de mai sus.
   Evergreen o freaca grav in redactia unei televiziuni jalnice, nu are bani nici macar de-o cafea si pe deasupra e trezita de la ora 7.00.
 
   La Multi Ani Valeriu!
Sa ne traiesti si sa ne "fotografiesti" !

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    raggio
    7 March, 2007 at 7:37 am

    Ai răbdare. Urmează "politica paşilor mărunţi". Recompensele vin pe parcurs. La fel şi aprecierile:) Baftă! Am ajuns, iar, la zi cu blogul tău:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.