Secvente

to fuck or not to fuck?

To fuck, this is the answer.
Amintiri din Utopia…am baut pepsi si 7up. Ei? Am si eu o bila alba?
Evo rullez. Am ramas impresionata de prestatia lor. Parca-mi si dadea o lacrima, intr-un colt. Si asta era de-o sinceritate debordanta, reamintind ca eram la pepsi si nu la a patra bere… desi am fost rugata sa beau shoturile de vodka sau de ce nu, mary pe ciclu sau mary cea insangerata. Am refuzat politicos, am strans tare la piept sticla mea de pepsi si am dat din cap cu o mimica de femeie dura.
Am revazut un chip de care mi-era dor. Un chip cu breton. Si am revazut si acei ochi tristi si acel zambet.
O alta zi de luni. O alta sedinta la redactia matinalului ( imi vine sa rad ca tuta cand ma gandesc la redactia noastra: 2 calculatoare-cele mai tari de pe etaj, 2 birouri, un tel fix, cateva scaune si un dulap) si sa nu uitam ca maine m-au chemat IAR. Nu apuc sa dorm si eu ca omul.
Despre suflet nu vreau sa vorbesc. Titlul insemnarii nu are legatura cu partea nepalpabila a fiintei. Are legatura cu hormonii. Cu nebunia placerii carnale. Are legatura cu tot ce tine de disperarea de piele, de excitare, de senzual, de pasiune…de carnal. Si sufletul contribuie. Contribuie cand iubesti. La al meu am pus centura. Se pare ca a reusit sa se strecoare. Il tin strans in lanturi. Sa nu scape.
La multi ani!
azi este inca o zi de 26 pentru altii
inca o zi de luni pentru mine
o zi speciala de 26 pentru doi

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.