Secvente

drum de seara

    Girls night. We’ll rock the stage. Am mers in "La scena". Eu eram deja high din cauza noptii anterioare, dar promisiunea era promisiune si am plecat.
    La Scena arata foarte bine. O sa propun si eu celor de la CB sa le facem o prezentare. Este frumos acolo, mai ales ca noi am inchis "bodega".
    Ca orice "girls night" s-a inceput cu bere si tutun, cu cockteil si tequila, cu plansete si confesiuni, cu marturisiri si promisiuni si cu un "drum de seara".
    Simteam cum se invartea totul cu mine. Intr-un taxi nu as fi urcat cu atata bere la bord si cu balanganeala crunta a picioarelor. Am plecat pe jos spre casa. Aveam nevoie de un drum de noapte care sa ma ajute sa-mi curat creierul.
    Impleticita, cu muzica la maxim si cu lacrimile-n barba am ajuns, in sfarsit acasa. Inghetasem complet. Urlasem, plansesem, imi promisesem marea cu sarea, lovisem in stanga si-n dreapta (tre’ sa ma las de asemenea exteriorizari), incepusem sa ma milogesc cuiva sa-mi sufle si mie ceva caldura ca-s inghetata bocna. Nimic. Si m-am uitat lung la Str Invingatorilor. Astept sa o vad pe cea a ratatilor…aia e strada mea :))
    Am vrut sa sun pe cineva. Pe oricine sa ma scoata de unde eram eu bagata pana-n gat. Am luat prin eliminare fiecare persoana.
 
    In concluzie…am ajuns singura acasa…
:)
   

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  evergreen
  19 February, 2007 at 12:33 pm

  daca ma hotarasc sa plec te anunt…ne vedem acolo si ne gasim strada noastra :)

 • Reply
  Gladiola
  19 February, 2007 at 12:24 pm

  trebuie sa iti las nr de tel draga mea…pentru cand mai ai nevoie sa suni pe cineva :)
  ai grija de sufletelul tau evergreen…
  si eu simt cateodata ca toata viata mea e o adunatira de esecuri si ca sunt number one in topul ratatilor…si eu am girls night si beau ca sa uit ( sau ca sa devin mai lucida ) … si eu caut in tel un numar sa sun pe cineva sa imi zica ca totul o sa fie ok, ca ma iubeste si ca sunt frumoasa…:)
  sa nu lasi depresiile astea sa iti corupa sufletul…pentru ca daca le leasi ajungi in Anglia ca mine…
  te pup mult

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.