Secvente

furii…

 s-au adunat toate si m-au izbit in mutra deodata. job nou. despartiri. reveniri. tragisme. suflete pierdure, moarte, triste…
 caut cu degetul in cenusa. e calda senzatia. nu mi-e teama daca ma apuca ceva si-mi sfasaie degetul, nu…
 si sunt o groaza de furii ce se joaca de-a v-ati ascunselea in mine…imi vajaie capul. cafea. prima tigara de fiece zi imi provoaca greata. ma resmnez cu ideea si mai fumez una. la a doua uit de greata celei dintai.
 nu-s confuza. desi, as vrea sa ma pot scuza cu gandul ca am 16 ani. am mai mult, destui cat sa nu cedez, destui cat sa nu mai plang.
  nu pot sa dorm mai deloc. ma apuca groaza cand vine noaptea. as sta cu ochii lipiti de tava…poate mai descoper cine stie ce defect al culorii.
nu pot decat sa ma ascund in munca. munca. munca.
ma simt acum ca o mare involburata. cand e nervoasa si trista. cand e plaja goala si nu mai are cui sa se ofere. cand soarele nu-si mai imaprte razele cu nimeni. e egoist si el. ma simt acum ca un val inalt si gata sa doboare orice stanca…as ucide cu mana rece si cu ochii cruzi. as sugruma orice sentiment de pierdere. in viata nu pierzi nimic. e doar sezatia de gol cu care te obisnuiesti in cateva saptamani, ore, zile, luni sau ani…e golul pe care-l umpli cu ceva. nu este proportional si nici intens, dar iti place sa te minti.
sunt o fricoasa uneori, dar nu mai intru-n panica. si de-ar fi sa crap de la tra-la la -uri ma intorc din morti si-mi iau revansa.
tradarea este un sentiment. la fel ca iubirea. nu are scuza. schiar daca la mijlocul celor doua sta tot un fel de sentiment de iubire.
acum as vrea sa fac dragoste…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  evergreen
  14 February, 2007 at 4:43 am

  multumesc fluture dulce :)
  multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru stelute…

 • Reply
  Animals
  14 February, 2007 at 4:24 am

  Toti spunem la un moment dat ,lasa ca o sa treci si peste asta, dar niciodata nu o sa simtim durerea celuilalt oriat ne-am chinui…in lumea asta atat de cruda in care nimeni nu mai stie sa iubeasca sincer tind sa gandesc k indiferent de greul care vine trebuie sa fac mereu ce simt pentru ca doar asa o sa stiu ca traiesc si nu sunt un zombii obsedat de lucruri inutile…tu stii sa iubesti cum putine persoana mai stiu , nu lasa lucrul asta sa moara …desi poate uneori ai impresia ca esti singura sunt oameni langa tine care ar face orice sa-ti fie bine …eu una sincer as face orice sa stiu k esti fericita si k iubesti si esti iubita….problemele sunt infinite ideea este cum le abordam…iubeste viata si bucurate de ea …comportate ca la 16 ani daca asta te face sa te simti bine …nimeni nu-ti poate interzice asta ….din puctul meu de vedere a fii copil cand teoretic nu mai ai varsta este cel mai mare lucru pe care il poti face pentru tine :) …scuza-ma daca am vb prea mult sper sa intelegi ce vreau sa spun si sa stii k sunt langa tine mereu si pt totdeauna…….

 • Reply
  webb
  14 February, 2007 at 3:55 am

  capul sus…..haide ca poti…azi ai de realizat multe….gaza din tine are un prieten de nadejde….!

 • Reply
  nonentity
  13 February, 2007 at 3:46 am

  mergi inainte. si nici n-ai sa-ti dai seama cand perioada asta va lua sfarsit…
  nah… vine primavara…
  iti expediez o-mbratisare pe bune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.