Secvente

aromaterapie cu

 ganduri
 
    Sunt pe lista. Lista fiintelor. Am doua maini, doua picioare, aud, vorbesc, gandesc (uneori), vis mult si de obicei urat…deci sunt un om ca oricare altul.
    Ma batea gandul zilele astea sa-mi rescriu testamentul. De mica am vrut sa am un testament, deoarece am prea multe lucruri la care tin si pe care as vrea sa le daruiesc anumitor persoane…mda si sa nu se certe nimeni sa urmeze o lista. In orice caz, toate jurnalele mele vor fi incinerate odata cu mine, iar eu tre’ sa fiu imbracata in rochita mea, verde.
    Macabru cand ma gandesc…mai bine o las balta cu asemenea ganduri.
 
    Fiecare are lista lui. O lista de cumparaturi, una de cheltuieli, una cu nume, una cu numere de telefon, una cu mai stiu eu ce…Eu am o groaza de liste, sunt calculata defel, sa stiu eu cum si in ce fel se petrec toate cele.
    Am fost si-n Hanul cu Tei, fara lista, fara prejudecati si tare zambitoare…in ciuda iernii din mine. Si m-am prafuit crunt din trei beri (imi cer scuze daca dezamages, promit sa ma antrenez serios pentru a nu-mi pune in primejdie statutul de "party animal"), penibil, dar tare amuzant. L-am invatat pe Marinica (punker de pe TNB) cum sa-si faca aromaterapii cu liliac, am urlat in stanga si-n dreapta ca-s penibila ca eu nu pot sa ma fac asa din doar trei beri, ca-s asa si pe dincolo…
    Concluzionad…a fost foarte tare frate!
 
Nu-mi mai arde de blog. Sincer. Am ajuns sa mi se cam rupa de tot. Mai am un amarat de examen pentru care nu am niciun gram de interes, intru in vacanta (motiv de bucurie) si a mai venit si iarna peste noi, deci mi se rupe.
    Ei, dragii mosului cu asta inchei mica mea revenire.
    Sa va gasesc sanatosi, voiosi, dragastosi etc (toate cele cu "osi" in coada) si la urmatoarea insemnare.
 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.