Secvente

cum trece vremea

tata a fugit din spital. probabil s-o fi plictisit de la atîta şezut. a fugit cu aţele atîrnîndu-i galeşe prin scalpul spart.
m-am fript la limbă cu cafea. abia după ce m-am fript la limbă mi-am amintit că ieri am luat forme de gheaţă. adică am alergat prin carrefour, contra timp ca să nu termine Mihai de bifat toate produsele noastre. am dărîmat cărucioare, am alergat printre băbuţe şi coşurile lor tîrşîite, am coborît un etaj pe scările alea rulante, aş fi coborît pe lîngă ele, dat nu aveam pe unde, am dat cu zoom şi le-am găsit. am ajuns într-un final leoarcă. Mihai îmi arăta pumnul de după casă şi urla: " acum ai vrut forme! dacă nu-mi ajungeau banii. să vezi ce-ţi fac!". Pe mine nu mă interesau cumpărăturile lui, pe care le făcusem cu drag cu cîteva minute înainte, pe mine mă interesau formele mele…
Mi-a părut rău că nu am ajuns la timp. Chiar credeam c-o să reuşesc. Mă vedeam învingătoare… dacă ştiam nici nu mă mai chinuiam să alerg ca apucata. Şi cred că nici măcar nu se numesc forme.
m-au chemat la pro la un alt interviu. dormeam cînd au sunat. ce tare! nici măcar nu am fost in mz best shape şi tot mă vor. nu cred că sunt pregătită pentru asta.
trebuie să-mi scot o măsea de minte. am refuzat azi. azi nu aveam suficient curaj să înfrunt un cleşte şi un ac.
am fost prin Centru… mi-era dor de LTB. Voiam să-i iau cadou lui Mihai, dar LTB-ul nu mai e, am suspinat şi am trecut mai departe.
 
plec să mă tund şi sunt deja în întîrziere.
am postat comanda pe amazon. aştept.
Mihai este răcit… iar eu nu sunt…
 
Later edit:
Brăţara de gay. Am eu o brăţară colorată luată de la Meli Melo şi-un inel colorat. Ele reprezintă steagul gay-lor, dar eu nu am ştiut, mi-a plăcut combinaţia de culori. Acum două zile pe cînd schimbam eu nişte euroi mă întreabă tipa de la casă.
– ăsta e steagul…
– da, e steagul gaylor, dar eu nu sunt (mă bîlbîi). nu ştiam că… oricum sunt mişto culorile.
– de unde să-mi iau şi eu?
(apoi ridic capul şi mă uit la ea. o tipă cu şuviţe blonde, masculină şi fibroasă)
– ăăăămmm, dar nu am nimic cu ei, adică sunt pro gay… sunt ok. am prieteni, ăăăămmm, eu am luat-o de la Meli Melo
– da? bine. e mişto
Azi am revăzu-o pe tipă. Sigur e gay!
Aseară am spart uşa de la dormitor şi era cît pe ce să ne cadă un perete. Se blocase clanţa. Mda. M-am bucurat teribil că nu eram eu pe partea celalată a uşii… nu suport uşile închise, eu şi Kafka avem probleme cu uşile. Mi-am făcut 5 scenarii şi aş fi scăpat cumva de acolo…
 
Mi-am mai luat o ţeapă. Azi la un exchange… pentru că nu am ştiut că există cecuri de călătorie şi m-am uitat lacomă după un curs cît mai mare şi comision zero şi nu am văzut că acel curs e de la cecul de călătorie, ce-o mai fi şi ăla şi mi-am luat ţeapă cam 50 de lei de care aş fi putut să beau ceva bun sau să pap ceva dulce… dar nu! Sunt o proastă! Şi eu care credeam că tipul mustăceşte că-s ei drăguţă. Nu, el mustăcea că-s chioară. E a doua ţeapă. La prima mi-a luat comision 18%… tot de chioară ce sunt.
 
M-am tuns şi am dat 70 de lei. Data viitoare nu mă mai coafez. Dacă mai iau două ţepe la exchange adio tuns de tot. Sper să nu citescă Silviu că poate data viitoare îmi taie o ureche şi aş fi ca un Van Gogh, numai că el e Van Gogh şi eu sunt eu şi nu cred că aş avea succes fără o ureche.
 
Vineri mă duc să văd cum se face un film adevărat. O să le duc senvişuri şi cafea. O să fiu ca un copil de mingii, dar o să văd cum se face treaba şi-o să-i dau peste nas psihoterapeutului… parcă-s în război cu el… pe banii mei.
 
Mda.
Astea-s ultimele ştiri din viaţa mea cea perfectă şi modernă.
 
Cheers!
the las edit
nu vine niciun sfîrşit că eu sunt prea tînără pentru asta şi aseară am visat că am cancer la stomac şi că o să mor şi nu am dormit şi nu a fost un sentiment prea bun. prea mult grey. deci, staţi chill că mai e de trăit, minim 40 de ani…
 
 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  andrada
  10 September, 2008 at 10:52 am

  da. la finalul 3’ului mi s-au umflat ochii si mie de la plans:))

 • Reply
  evergreen
  10 September, 2008 at 10:48 am

  sunt la finalul lui 3 si plang de mama focului… i always win! :D

 • Reply
  andrada
  10 September, 2008 at 10:42 am

  nu stiu daca ai ajuns la sezonul 4 la grey dar la faza cu razboiul pe banii tai dintre tine si psihoterapeutul tau ai putea sa te identifici la un moment dat cu filmul. dar stai fara grija, e totul spre binele tau. ^ ^
  >:D<

 • Reply
  evergreen
  10 September, 2008 at 7:23 am

  eu o sa pun pe altcineva sa schimbe :P saaaaau o sa pun o groaza de intrebari :)

 • Reply
  tuvia
  10 September, 2008 at 7:21 am

  mha, eu ma tund cu 150 de mii, max 300.700 mi se pare enorm.Plus ca eu tzin enorm la parul meu, creca daca mi’ar taia mai mult de 5 cm, l’as omori cu foarfeca :)
  sunt, sunt,cel putzin la noi..

  o sg data mi’am lua tseapa cu comisionul, de atunci stau cate juma de ora in fatsa cursului si ma holbez *sigh*

 • Reply
  evergreen
  10 September, 2008 at 5:22 am

  Mihai este BFu’
  M-am tuns, dar de fiecare data am senzatia ca am fata de castron… eu am cumparat haine de bebe si-s scumpe.

 • Reply
  tuvia
  10 September, 2008 at 3:07 am

  good luck, girl! :) nha si eu tre sa ma tund, dar m’e lene.Si tanti aia care venea acasa la mine sa ma faca frumoasa a ramas preggerz si are grija de bebe…darn!

 • Reply
  jack
  10 September, 2008 at 2:57 am

  cine este mihai?
  -j

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.