Secvente

long time no see

    Iata-ma din nou aici. Nu am nicio idee bine stabilita pe care s-o insir aici asa ca am sa las ideile sa curga.
    Azi am privit cu sufletul. Trecuse ceva vreme de cand privisem asemenea imagini. Toate-mi pareau incetosate, gri si fara pic de lumina. Azi, insa, lacul sclipea vesel in bataia soarelui si eu imi aparam ochii de lumina prea puternica pentru o zi de octombrie.
    Plec. Plec la munte. Vineri. Am tot numarat orele, acu’ se scurg mai repede decat imi imaginam.
    Am obosit. Mi-au obosit ochii si degetele. Stau tare prost cu trezitul dimineata. Adica mi-e aproape imposibil sa-mi dezlipesc ochii in jurul ore 8.00. Asta pentru ca noptile mele, in majoritatea lor sunt albe si diminetile calduroase imi alina oboseala printr-un somn adanc.
    Ce bine le zice Chilian. O mare dragoste el si Sandi Thom. Acum le fredonez acum le uit.
    Si curg zilele. Maine-poimaine ma trezesc in miez de iarna ca un fluture ce a hotarat sa se elibereze din cocon. Si ies cu aripile zgribulite si zambesc larg.
    Viata asta e prea scurta. E prea scurta sa-mi implinesc toate cele propuse. Poate intr-o viata viitoare. Cred ca am sa ma reincarnez intr-o actrita si in alta viata intr-o dansatoare de succes…si poate in viata asta reusesc sa le imbin cumva.
    A iesit Coffee Break, din cate am inteles. Merg maine sa iau revista. Mai am inca 2 articole, exceptandu-le pe cele deja publicate. Uofff, am crescut si eu putin.
    Oftat adanc. Imi injectez dosu’ cu calciu de ceva vreme, dar eu nu simt nicio schimbare. E ciuruit. Cica ar trebui sa mananc muuulte fructe si lactate si sa iau eurovita. Cacat, am luat si mama eurovitelor si tot anemica sunt. Sunt o babuta de 21 de ani.
    Da azi mi-am luat bere. Si am fumat prima oara in fata lui Andrei- cica un fel de tata- care nu a avut tupeul sa-mi zica nimic. Azi nu iau niciun seroxat pentru ca mi se facuse dor de bere. Si-s la a doua cutie si ma simt al dracului de linistita.
    Pe plan sentimental, daca tot am luat-o asa…mi-e bine, da bine! Ceea ce cred ca inseamna ca-s fericita.
    Si sunt fericita ca, finally, am ajuns si eu sa am parfumurile la care visam cand eram mai micuta. Yes! Ca am salariu degeaba :)) ca se duc banii cum se duce timpul asta. Acum ii ai, acum esti gol.
    Deci…la facultate am mers mai rar, dar lupt sa-mi intru in ritm, la coffee break e foarte bine, la munca (gfk) …fmmmm mdeah, e bine sa zicem, cu relatia e fenomenal, plec la munte cu cele mai bune 2 prietene si s-ar putea sa fac rost si de marioare.
    E?
    Asa-i ca-mi mere bine?
 
       
 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.