Secvente

wireless pe balcon

 

             Azi aveam planuri. Nu că e marţi, doar că e septembrie şi noaptea mi-e frig iar ziua port şosete. Sunt pe balcon. Am wireless aici. Mi-au tăiat netul pentru neplată. M-au minţit că pot să plătesc pînă pe 15 septembrie. S-au răzgîndit şi nu au anunţat. Azi chiar aveam nevoie de net şi nu să-mi trag OTH sezon 6 ci să trimit chestii. Ştiţi că sunt încă şomeră şi că îmi caut tot felul de joburi… mulţumesc!
            La ora 9 dimineaţa bîiguiam pe scară. Căutam zgomotul de bormaşină. Aveam ochii lipiţi şi gura încleştată. Îmi era somn! I-am găsit şi i-am rugat să nu mai spargă. Au încetat, apoi chiar ne-am împrietenit discutînd pe scară. Mi-au dat drumul în bloc pentru că mie nu-mi mai funcţionează cheia de la intrare iar la ora 2 după amiaza oamenii normali sunt la munci. Bad karma. Pe frigider atîrnă o mie de facturi neplătite şi cei de la orange îmi trimit mii de mesaje… "factura emisă în data de nu a fost achitată." Ei să moară mă-sa!!! E prima oară cînd mi-ar închide telefonul, dar încă-l aştept pe Marius cu banii. Apoi e curentul şi fixul. De astea nu prea am nevoie…  Plus că am nevoie de schimbări! Tuns, garderobă de toamnă, plimbat pe străzi, asortat genţi… repet – îmi caut de lucru! Ştiu să scriu … multumesc, din nou!
           Despre viaţa privată… nu a fost nevoie să trec la pasul 2. Lucrurile s-au rezolvat. Renunţ la bere. Îmi creează stări de greaţă. Voiam să scriu alte chestii, dar mi-e teamă să nu moară wirelessu’ meu care este nesigur pe el şi să pierd tot şi să-mi pară rău şi să fac bungee de la patru… aşa că azi îmi permit să nu mai pun viaţa sub lupă… şi mă simt şi bine şi parcă n-am chef să caut nod în papura lui Vodă.
           Îmi pare rău că nu m-am făcut detectiv. Reuşeam cu adevărat! Îmi place să caut şi-n curul calului – sună urît, dar e vorbă din bătrîni şi aşa se va înţelege perseverenţa mea – îmi place să aflu chestii intime de-ale oamenilor, mai ales cei care nu-mi plac. Da. Pot spune că sunt momente în care sunt lipsită de compasiune.
Am tot sezonul 2 din Anatomia lui Grey şi din nou mă identific cu personajele, de data asta parcă am ceva din fiecare… mna, e dreptul meu să-mi aleg personajul, însă nu voi renunţa niciodată la Peyton.
 
 
Acestea fiind spuse mă retrag în bîrlogul meu călduros. Mă interesează şi medicina… sună bine: valvă, aortă, ocsicilococcinum, acid dezoxiribonucleic şi altele.
Oh, btw, consilier de urgenţă este cea mai proastă emisiune pe care am văzut-o vreodată şi mai e una pe euforia, dar nu mai ştiu cum se numeşte – ceva cu modă. Promit să le scriu celor care produc emisiunile şi să-i rog să renunţe. De fapt, nu. Să mănînce şi ei o pîine cinstită, oricum nu mă uit la tv.

Gata. Chiar plec!
Cheers!

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  fiord
  7 September, 2008 at 11:06 am

  Am zis-o dintotdeuna că este bun un balcon la casa omului. Chiar dacă stai şi la subsol, atunci eşti sigur că este închis din start. Oare cine a inventat pe lume facturile ? Cred că oameni care nu aveau ce face ca să aibă motive să se lege de omul liniştit. Parcă de facturi ne arde nouă în ziua de azi ?
  Numai bine.

 • Reply
  evergreen
  4 September, 2008 at 12:40 pm

  tuviooooooo fata… nu prea stii cum sta viata mea la capitolul femei care vor sa-mi taie capul… si sunt precauta acum

 • Reply
  evergreen
  4 September, 2008 at 11:50 am

  ma vei studia? parca sunt cobai. astept cv :P

 • Reply
  jack
  4 September, 2008 at 4:15 am

  te voi studia in continuare si cand va veni momentul, iti voi trimite mail cu cv-ul :)
  nu sunt o femeie si nu umblu cu furculitele dupa mine

 • Reply
  tuvia
  3 September, 2008 at 12:59 pm

  bine ca n’ai ajuns ca mine, cu uairlessu la ghena.Tre sa mi’l taie, parca vad ca ma mut in balcon :) m’am lasat de bere si beau ceai verde.
  Apocalipsa se apropie :)

 • Reply
  james crissilv
  3 September, 2008 at 11:58 am

  Bine ca ai alternativa wireless in balcon.
  Berea face bine, este hranitoare.
  o zi minunata iti doresc

 • Reply
  lollitta
  3 September, 2008 at 11:15 am

  bafta multa la angajat. poate acum, cand lumea s-a intors din concedii, vei avea mai multe propuneri de job.

 • Reply
  Jesse
  3 September, 2008 at 8:53 am

  "renunt la bere". Bravo! Am renuntat de mult si eu. Cat despre Grey’s Anatomy…misto serial. astept sezonul 5.

 • Reply
  Raluka
  3 September, 2008 at 5:34 am

  Eram siguraaaa ca pe plan personal se rezolva. A fost capcana lirica sa fie Alex singur nene printre niste dive! ;)) Bestie!

  Bafta la angajat! Daca aud ceva iti zic, dar BestJobs si eJobs inca rulezz! Nu?

  Si eu vreau genti si garderoba de iarna si…multe! :D

 • Reply
  Raluka
  3 September, 2008 at 5:34 am

  Eram siguraaaa ca pe plan personal se rezolva. A fost capcana lirica sa fie Alex singur nene printre niste dive! ;)) Bestie!

  Bafta la angajat! Daca aud ceva iti zic, dar BestJobs si eJobs inca rulezz! Nu?

  Si eu vreau genti si garderoba de iarna si…multe! :D

 • Reply
  tuvia
  3 September, 2008 at 5:03 am

  si io sper, chiar daca nu e platit de 3 luni, sa nu’l taie.Uuu! Blind date? :) mha tu te’ai uitat la prea multe filme de groaza..auzi, sa’ti taie capu!

 • Reply
  evergreen
  3 September, 2008 at 4:53 am

  nu prea am incredere de invitatiile prin blog :-s. povesti vechi din insemnari mai vechi cu foste si treburi… ca nu stiu cine esti si poate ma trezesc cu o furculita in gat. astept detalii pe mail cu poze :)) glumesc… aaaammm. nu stiu. convinge-ma ca nu esti o femeie care ma uraste si vrea sa-mi rupa capul

 • Reply
  jack
  3 September, 2008 at 4:50 am

  te pot scoate la o cafea (terasa cu internet wifi) ?:)

 • Reply
  evergreen
  3 September, 2008 at 1:04 am

  il stiu pe Petru si scrie misto.
  m-am lasat de mai mult de trei beri… o sa schimb macazul, dar nu ceai verde :, nu-s mare bautoare de ceiutz, decat iarna…
  inca sunt pe balcon :P sper sa-mi dea drumul la net

 • Reply
  jack
  2 September, 2008 at 9:23 am

  devii din ce in ce mai interesanta.
  -j

 • Reply
  greenfield
  2 September, 2008 at 6:55 am

  Acum ti-ai schimbat header-ul?
  Parca atunci cand am intrat sa citesc era cel vechi, ca doar n-am halucinatii, sper. Viata e complicata, asta stiu si pot s-o repet. Eu iti doresc sa reusesti repede.
  Il stii pe Petru umbluliber, de la Guerilla?
  El are niste teorii cu Legea Atractiei, interesante…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.