Secvente

inapoi…rau

    Inapoi din Vama, revin cu insemnari si poze, dar acum am probleme mai grave decat ce s-a petrecut acolo, cum ar fi declansarea claustrofobiei si a atacurilor de panica.
    Azi am coborat din autobuz si am mers 2 statii pe jos, am coborat si din metrou si am fugit pana in Ase unde mi-am varsat ” amarul”. Norocul meu ca sunt iubita si in 30 de minuti a venit sa ma ia de acolo.
    Nu mai pot sa urc intr-un autobuz, metrou, maxi. Caut psiholog.
    Ciudat, asta nu am patit-o in aprilie. Probabil cu cat am constientizat mai mult ca am claustrofobie cu atat mi s-a intiparit mai bine ideea si am inceput sa ma comport ca atare.
    Mi-e atat de frica. Doamne, ce se intampla cu mine?
    Mi-e atat de frica… ma sui in metrou si intru in panica, iar singura solutie sa ajung la munca este cu metroul. Caut psiholog sa incep terapii, dar nici portofelul nu ma tine sa dau 500 mii pe sedinta. Si medicul meu de familie e in concediu si sunt in dilema ca am si insolatie si m-am saturat pana peste cap de sensibilitatea mea.
    A venit si un prieten de-al meu din Tara lui Papura Voda si nici macar nu am reusit sa-l intampin atat de praf am fost azi.
    Autosugestia nu ma ajuta deloc. Nu stiu ce m-ar putea ajuta. Maine ma duc la munca, asa ca ar fi bine sa-mi tineti pumnii.
 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  evergreen
  19 July, 2006 at 12:23 pm

  @piticugras: as fi recunoscatoare daca mi-ai spune, macar sa am o idee … ms

 • Reply
  Dadae
  19 July, 2006 at 12:12 pm

  Dadae este langa tine mereu si neconditionat! Astazi este ziua noastra..TE IUBESC si la multi Ani IUBIREA MEA!

 • Reply
  evergreen
  19 July, 2006 at 8:31 am

  catz plse afla de la prietenul tau unde sa intru. ms.
  La multi ani dadae!

 • Reply
  piticugras
  19 July, 2006 at 1:08 am

  mda. se numeste sindrom obsesiv compulsiv si pe cat de fioros suna pe atat de stupid e. apare la cei care au avut atacuri de panica in trecut si reprezinta frica de recadere. uite un link bun http://anxietate.evonet.ro/anxietate/index.php

 • Reply
  Azul
  18 July, 2006 at 10:25 am

  Poate pentru ca esti iubita vei reusi sa treci cu bine de problemele din ultima vreme. Ai incredere in tine si in Ei si poate iti va fi mai bine..

 • Reply
  piticugras
  18 July, 2006 at 7:45 am

  nu ai claustrofobie. asta e vestea buna. ai ceva mai simplu si mai rau de tratat dar mai sunt si altii la fel. duh. nic nu vreau sa iti zic ce ai. eu am ras cand am aflat… un sfat ar fi asa. incearca sa vorbesti la telefon cand ti se face rau. iti distrage atentia…

 • Reply
  catz
  18 July, 2006 at 7:13 am

  pumni stransi aici! repede, pana nu plec!! :) (apropo, daca te incalzeste cu ceva, cunosc pe cineva care are problema ta, si a invatat sa stapaneasca, intr-o masura, lucrurile; s-a documentat mult pe net; daca vrei, o sa-l intreb mai multe)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.