Secvente

frustrai … fara suspine

    Ghinion! Esarfa de la Totem … nu e de gasit, de suparare mi-am reatasat pierce-ul in nas, dar de data asta in dreapta .
    Nu stiu ce se petrece in ultimul timp cu mine insa ce pare a fi infloritor se ofileste in cateva zile, ce pare de lunga durata se stinge in doua secunde, ce pare profund e de fapt coaja .
    De fumat nu m-am lasat, chiar de le-am rarit la maxim, berea face parte din meniul zilnic si dezamagirea e prezenta peste tot. Moment de slabiciune, viata asta e asa de tepoasa! Mare teapa!
    Mai am doua examene, am s-o las pe “Luly” cateva zile ca sa invat la multimedia, nu e de copiat la materia asta si pe primul semestru m-am pricopsit cu un 4.
    Azi am avut o criza hormonala … aaa, legat de crize de genul asta, mai adaug o recomandare pentu un film “Boys don’t cry”, film care m-a tinut treaza pana la 2.00 … pana la 3.00 s-au ocupat 2 pupeze sa ma chinuie vorbindu-mi de horoscoape si de limbaje ale trupului.
    In ultimul timp tot am impresia ca sunt urmarita, mai mult, imi tot in vin in minte fostii mei. Vara e sezon de dezbracat … amintiri.
    Sunt atat de pierduta, atat de debusolata … mi-e atat de dor de mare si de nimic, de dragoste si de drumuri fara capatai. Mi-e dor de faleza si de gandul liber, zburdalnic, iertator.
    Mi-e dor de ce am avut mai demult. Sunt plina de frustrari si de funiculina, au inceput sa ma doara si sanii…umezeala cruda pe picior de calator. Nu am sa plang…
   

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  nonentity
  19 June, 2006 at 11:59 am

  :))))))))))

 • Reply
  nonentity
  18 June, 2006 at 12:50 pm

  Aha, acu’ suntem surori de gauri in nara dreapta :)) (comentariu mai cretin nu se iegzista)

 • Reply
  evergreen
  18 June, 2006 at 10:57 am

  hihihihi, cat de tare, sper numai sa nu mi se mai agate in parul tau :P

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.