Secvente

Bang Bang, you're dead!!! (Nonsunet)

        Necuvintele
”   Eu am trecut prin el
    El a trecut prin mine
    Eu am ramas un pom singur
    El a ramas un om singur. “
        Constiinta…elementul ce cred ca ne diferentiaza pe noi de necuvantatoare. Am vazut si pisici care vorbesc, dar nu mi se par deloc umane. Constiinta si capabilitatea de a alege, perspectivele oferite de natura … iar noi de batem joc, cu grija, de ea, iar ea e doar intristata, furia va fi dezlantuita candva … la apus .
 
        Zi de vineri, zi de film, de revedere, de leneveala, plictis si ras fara motiv, de discutii …
    Bang Bang your’re dead! este filmul care a retrezit in mine dezgustul fata de societatea democratica in care traim.
    Il recomand tuturor celor care macar o data s-au simtit mici, invizibili, umiliti, dar mai ales celor care viata le-a suras, dintr-un motiv sau altul si fac abuz de putere.
    Nu vreau sa fac o cronica a filmului pentru ca astept comentariile voastre despre ce ati simtit pe tot parcursul desfasurarii scenelor.
    Eu m-am golit pur si simplu, am trait un flashback si o serie de reactii dispretuitoare. Pe cine sa judec? Am gasit un compromis undeva in mine si am ales ignoranta … a mea, a ta … a tuturor.
    Am avut si eu revelatia razbunarii, dar poate lipsa curajului, constiinta, gravitatea dramei mele nu au dus la un final. Traume inca am, insa se sterg usor si nici nu-s asa adanci.
    Despre experientele mele din ultimele zile: spitale, tribunal, pana si prieteni voi vorbi deschis cu alte ocazii. Astept sa am imagini pentru unele subiecte, curaj si simt pentru altele.
    In orice caz, filmul este genial!
    Problema inimii, a constiintei, a singuratatii … vom vedea rezolvarea in timp, iar timpul nu mai tine cu noi … zboara nestingherit dezgustat …

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  evergreen
  27 May, 2006 at 7:01 am

  bine punctat raggio

 • Reply
  raggio
  27 May, 2006 at 6:09 am

  Ai dreptate, filmul e genial! L-am văzut acum 2 săptămâni.
  Surprinde foarte bine realitatea din licee, dar şi realitatea cotidiană… Trezeşte în tine dorinţa de răzbunare, pentru că fiecare dintre noi am fost la un moment dat “călcaţi în picioare” sau doar jigniţi şi nu am avut curajul să ripostăm, pentru că există reguli, norme despre cum să te comporţi şi nu ai de ales decât să-ţi înghiţi neputinţa, frustrările, să ajungi indiferent, o fantomă în propria ta viaţă sau la polul opus să te revolţi. Iar aceste aspecte “ascunse” ale societăţii sunt cunoscute de toată lumea, dar nimeni nu intervine decât când e prea târziu…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.