Secvente

1 mai

    In Vama am inteles multe . A fost genial insa mi-am invatat o lectie esentiala . Mi s-a demonstrat inca o data cat de inutila sunt pentru unii atunci cand nu contez decat eu . Nici macar atat nu am primit . Am inteles . Am sa iert , dar golul va ramane . Ce contez eu ? Ciudat , pana la urma am avut langa mine tot oamenii pe care i-am avut mereu cu mici exceptii .
    Am cunoscut oameni noi , pe Roxy si pe controversatul ei iubit si am realizat cat de mult mi-a placut de Bondar si de Ciupanez .
    Revenita de pe meleagurile visarii inevitabilul s-a intamplat , doar sunt eu . Nu merit asta . Nici El , nici Lala , nici macar ea pe care o consider cea  mai vinovata .
    Tarata pe jos . Smuls par . Implorat divort . Stare de soc .
    Fericirea se atinge cu greu , iar daca o apuci se stinge repede , macar sa fi constient ca ai avut- o , dar si atunci e cumplita pierderea .
    A nu fi om . 21 de ani impliniti cu glorie . Am sa scriu milioane de scrisori si am sa ma umilesc , am sa implor . Totul se rezuma la hartiile care cumpara . Eu imi pot cumpara linistea . Am sa plec si am sa lupt . Atat cat mai pot .
    A nu fi om la 15 ani . A muri zambetul .
    Culoare ? Nu mai vad . Victima . Nicidecum , o simpla eroare a propriului meu destin . S-a calculat gresit , o sa-mi recuperea trecutul .
 
    Am primit tema . Timp de 31 de zile trebuie sa aleg un cuvant din fiecare poezie notata in agenda primita de la Lost . Eu am hotarat sa aleg cate doua versuri reprezentative .
 
    ” Sunt douazeci de ani si inca unul …
    N-as vrea nici unul sa i-l dau niciunui . “

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.