Secvente

ultimele zile

    Profit de cateva minutele sa mai adaug ceva aici . Ma gandeam sa le adun pe toate si sa le public intr-o carte , dar probabil este doar starea de visare . Mai vroiam eu sa devin prima actrita romanca ce va castiga Oscar , poeta renumita , o cantareata sau o dansatoare de succes , dar se pare ca pana acum nu am realizat nimic din toate astea , ba chiar am si uitat din ele , sa nu uit de dorinta de a profesa medicina – arata-mi un ac … sa vezi lesin !
    Ultimele zile au fost de cosmar . Exceptand munca oripilanta ce m-a secat de orice capabilitate de zambet ( ma ustura talpile ) , pregatirea de Paste ( ce urasc eu este disperarea clientilor in marketuri , piete sau tarabe si curatenia de care nu scap) , gandurile de plecare la mare m-au mai salvat de la inec , dar si astea-mi incretesc fruntea de cate ori ma gandesc la monetar .
    In jur , oameni obositi si extrem de obositi , plictiseala zburda vesela pe chipurile omuletilor , rabdarea si-a ajuns la limite si eu intr-o alta dimensiune .
    Ma dor toate oasele , toti muschii si stomacul urla , de foame , sete , stres … nici el nu mai stie .
    Pastele o sa treaca atat de repede incat o sa regret enorm tot stresul dinainte . Nu-mi face placere , dar nu am ce face . Astea-s regulile comunitatii si daca nu te supui te vei numi ” pagan ” – dupa cum ma striga mamia mai nou .
       Ar fi timpul sa inchei .
         Poate o sa-mi cititi randurile in vreo carte , cine stie ? Nici macar eu …

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  emily
  22 April, 2006 at 12:49 pm

  iti urez succes..

 • Reply
  evergreen
  22 April, 2006 at 11:46 am

  samantza si berea din spatele blocului sunt momentele dupa care tanjesc , au fost constructive , dulci , pline de controverse si urlete inchise in cutia de bere … nu mi-e rusine cu ele , mi-e dor sa le mai am … barfa nu e ceea ce pare in multime = nu pt noi doua :P , in spatele blocului s-au facut pacte de invingere :) si de trecere peste comun :P le-am implinit ( pe jumatate )

 • Reply
  evergreen
  22 April, 2006 at 11:40 am

  ne deschidem ce o fi , numai sa fie al nostru :)

 • Reply
  lostinmylife
  22 April, 2006 at 9:22 am

  deci pt semintele si berea din spatele blocului,chiar si barfa nu vei ajunge sus…prejudecati…lasa ca devin eu ziarista,scriitoare,poeta,manager la o firma tare…doctora bineinteles…si ar mai fi…problem?sunt multitalent si multifunctionala…pana una alta ne mai deschide bordel,maternitate apoi si cimitir?

 • Reply
  PuStoAik
  21 April, 2006 at 11:22 am

  Ne vei da autografe? :P
  Cat despre sarbatori… in lumea in care traim in afara de copii nu stiu cine se mai bucura cu adevarat de ele.

 • Reply
  piticugras
  21 April, 2006 at 11:01 am

  nu dispera, o sa ajungi ceva macar pt ca nu stai in scara blocului la o barfa si o samantza.
  iar pagan nu mai e de mult o vb urata. ba chiar e un curent bine asezat. desteapta batrana…zau..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.