Secvente

101 insemnari – cu ce ma mai surprind

 

Azi am fost zombie .
Ieri am fugit de acasa de frica singuratatii si din cauza imaginatiei mele mult prea bogate . Lost s-a oferit sa-mi tina companie . Imi stie temerile . Ca deh , maine-poimane implinesc o varsta si tot mai vad cai morti pe pereti in intuneric si mai tre’ sa fiu si leganata pe picioare .
     Dupa barfa pan’ la vreo 00.si ceva am gasit un film . Am lasat sa fur niste miscari . Era indian ( Lucky ). Cu o ora inainte sa deschid TV-ul nu as fi dat doua parale pe asa ceva , intotdeauna mi s-au parut plictisitoare si superficiale . Ce misto mai faceam de mama cand o vedeam furand un moment gata gata sa bazaie la o scena mai siropoasa . Ce penibili arata aia de danseaza si isi canta iubirea , come on !
         Am stat pana la 3.30 sa-l vad . Lost a adormit . Mi-a placut asa mult incat m-a ispitit o lacrima in coltul ochiului si un zambet de naivitate mi s-a asezat pe buze . Aveam nevoie de asta . De un film extrem de tragic , plin de drama , jucat cu prea mult patos , un film mult prea siropos pentu gusturile mele in materie . Si mi-am tinut ochii deschisi , constienta fiind de faptul ca nu eram in toate facultatile in momentele alea . Mi-a placut superficialul din film si povestea simpla de iubire cu cantec , inocenta din privirea fetei si curajul de sacrificiu , faptul ca se grabeau, fiind urmariti , dar momentul in care isi declarau sentimentele nu conta in timp si doar in simtire .
     Exact cum imi place mie sa traiesc orice moment . Sa fac o scena , sa dramatizez , sa exagerez pana nu mai pot , sa ma ia cu lesin , dar sa nu lesin ca sa nu pierd nimic , sa fiu pe o scena cu o rochie imensa si sa ma distrez copios de naivitatea “publicului ” , sa nu-mi pese de timp ci doar de ce este in mine . 
       La ora 7.45 povesteam filmul . Am ras amandoua de nebunia mea .
 
         Azi mi-am redescoperit calitatile de femeie . E bine de stiut ca mai am farmec si ca mai pot intoarce priviri … mai ales facand referire la ultima discutie . Sunt capabila ba !
       Sunt aproape fara vlaga …

 

 

           

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Azul
    18 April, 2006 at 8:23 am

    Vroiam doar sa iti amintesc k esti CEA MAI FRUMOASA SI MAI DESTEAPTA !!!:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.