Secvente

Efecte de aprilie

    Aprilie reuseste de ceva ani incoace sa-mi trezeasca simtiri si incapabilitati . Ma simt ratata , ma simt ciudat ca nu-s capabila sa uit ziua de ieri , momente mai vechi . Ce bine ar fi sa existe un praf numit uitare cu care sa-ti acoperi ranile …
    Ziua de azi m-a terminat . Exceptand siroaiele de ploaiece se plimbau libere prin pletele desfacute si pe fata tremuranda , drumurile , dorul si repetitiile esuate , ma simt putin multumita . Ma gandesc cu groaza la zilele ce urmeaza . Incep sa-mi doresc ziua de 20 de ore ca sa pot face fata .
    Aprilie ma caracterizeaza . Mi se schimba privirea , karma , gandirea , clipirea , zambetul . E ceva intiparit in mine si probabil si peste 10 ani aprilie ma va da peste cap , trezind in mine regrete si dorinte de uitare . As vrea sa deschid fereastra si sa ma simt libera sa urlu si sa ma auda . Sa ma auda si sa ma ia .
    Pe el nu l-am mai vazut de o groaza de vreme . Nu stiu daca e dor sau teama ca nu e sub jurisdictia mea sau pur si simplu nevoie . Tot ce simt e ca l-as suna din 5 in 5 minute si as plange .
    Aprilie . Am s-o sterg din calendar ! Am sa sar peste soarele trist , ploaia lacoma si rece , pomii scuturati inainte sa ma satur si frustrarile mele .
    Sa vina ” mai ” !

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  evergreen
  14 April, 2006 at 12:06 pm

  sar’na de stelute ;) :P

 • Reply
  Boo Boo
  13 April, 2006 at 12:14 pm

  Voi vorbi ca ‘aia de sus’ sa scoatem primele 4 luni din an, sa trecem de la craciun direct la ziua ta si la caldura,…merge?….Mi-e dor de tine..AM ZIS, AM ZIS!!!!
  IUBEC..;)

 • Reply
  evergreen
  13 April, 2006 at 10:22 am

  Boo Boo ? Ca Boo Boo din Salinger ?
  foarte tare :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.