Secvente

Deagoste cu de-a sila …

    Nu se poate . Oricate momente te-ar lega de un om ajungi la un punct in viata in care pana si simpla prezenta te irita . Si asa am ajuns o mare de ipocriti . Dupa o relatie de prietenie stransa , de multe clipe petrecute impreuna , de zile de visare am ajuns la punctul mort unde nici ignoranta nu mai ajuta .
    Am asteptat plecarea cu sufletele la gura , dar cu doza de prejudecati bine punctate . Fiecare a avut sanse egale , dar undeva pierdut pe cararile inimii stiam cine trebuia si cine nu sa vina .
    Sarbatoritul a fost luat pe sus , la metrou , in timp ce se ducea la munca si tarat la munte unde i se pregatea o super petrecere surpriza ce s-a dovedit  si o ocazie buna de varsat venin si resentimente ascunse Si ca s-o citez pe Lost : ” Locul e mirobolant , oamenii strica ” … ” microbii ” .
    Ideea in sine a fost geniala .
    Au fost si momente de glorie , de rasete . Pe viitor stim cine si cum v-a fi invitat . Deja s-au sters doi dupa lista … si nu stiu de ce am impresia ca sunt singurii care vor fi exclusi .
    Oricum lacrimile s-au sters cu coltul batistei , uitarea va pune stapanire pe momentele mai putin placute , sufletele vor astepta o alta mantuire cu valuri de tequila si vin alb , casa si mansarda asteapta alti ochi si alte momente . Va ramane in noi uratul iar la prima iesire de genul si la primele pahare de “esenta” vom varsa din nou .
   Sunt mandra de EL !
    Astept plecarea la Vama !

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    gazu
    13 April, 2006 at 12:07 pm

    Cel mai usor lucru cred ca este Nepasarea, e greu dar da roade:)!..cat despre el si faptul ca esti mandra!!!…Dac-ai sti cat de mandru este el de tine!;)!
    te sarut dulce

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.