Secvente

Rugaciune

Nu stiu sa ma rog. Nu am stiut niciodata sa ma rog. Acum cateva zile am intrat intr-o biserica. Am inceput sa plang si sa implor. Habar nu aveam ce urla in mine, acuzam, zbieram, imi frangeam degetele si… nimic. M-am simtit mai usurata la iesire, insa nu se intampla nimic. De fapt in toti anii in care mergeam in fiecare duminica la biserica am asteptat ceva – miracolul . Sa descopar ca-s vreun fel de Aleasa, ca am un har. Egoism. Si in toti anii astia nu am stiut sa ma rog. Eu nu cer mila si nici compatimire si nici nu mi-e frica de El . Il vad ca un prieten foarte bun ce-mi vegheaza mereu spatele.
Caminul s-a transformat in caverna de ceva ani. La intoarcerea “acasa” am gasit aceleasi elemente definitorii, aceleasi elemente individuale ale familiei si totusi atat de comune cu restul grupurilor de oameni care impart acelasi acoperis din stricta necesitate.
In mine se zbat inca principii nedefinite pana la capat. Am ajuns o non-culoare. Abia daca mai zambesc, ma incrunt mereu iar inima imi joaca feste.
Ma simt singura. In ciuda numeroaselor persoane care sunt in jur nu ma pot bucura acum de nimeni. Acum am nevoie! Degeaba vii maine. Acu vreau sa ma mangai!
Poate sunt intr-un moment de slabiciune emotionala… dupa 2 ore de somn si o noapte de brainstorming. Sau poate nu…

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  evergreen
  6 April, 2006 at 10:19 am

  daca ati ajunge mereu la timp ati fi perfecte , iar mie nu-mi plac oamenii perfecti . daca ati avea certitudinea asta ar insemna sa vi se stinga esenta …nu stiu daca ati mai avea motive puternice sa zambiti .

 • Reply
  nonentity
  6 April, 2006 at 1:54 am

  si eu am ajuns prea tarziu… de fiecare data cand mi-as fi putut salva sufletul. de fiecare data cand mi-ar fi putut salva inima…

 • Reply
  lostinmylife
  5 April, 2006 at 11:24 am

  de asta ma simt vinovata…stiu ce inseamna sa ajungi prea tarziu..eu niciodata nu ajung la timp

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.