Secvente

si gata ! dedicata ei

    Dupa o lunga discutie cu Lost…
           M-am saturat sa fiu lipsita de sens , m-am saturat ca zambetul sa nu-si mai gaseasca caminul pe buzele mele, m-am saturat sa traiesc izolata si mereu sa vad tot in negru .
        Poate fi vorba si de berea consumata ca atare , in spatele blocului , poate fi vorba si de dor , dar totul se rezuma la mine si la esenta mea . Nu mai vreau sa fiu cum am fost in ultimele zile … si ca s-o citez pe Lost ” deprimarea sa faca parte din mine , dar intr-un colt al inimii mele ” . Asa e !
           Se pare ca deprimarea , depresiile sau cum vreti voi sa le numiti au devenit un trend . Se pare ca devii mai interesant daca adopti atitudinea aia de om pierdut printre mii de suflete care nu te inteleg . Se pare ca esti mai interesant daca te hranesti cu iluzii desarte si amintiri aruncate intr-un vagon de tren .
        Eu vreau sa fiu optimista … asa cum eram eu atunci . Asa cum eram eu Shokata … si nici macar nu-mi pasa de ceea ce cred unii …
        Am sa fiu fericita daca vad un zambet . Am sa fiu fericita daca va vad ca radeti . Am sa fiu fericita daca vad la comentariu un zambet , dar sa fie sincer .
        Pacat ca majoritatea blogerilor vad deprimarea ca un lucru firesc . Mie mi se pare un mare rahat , TOT !
        Haideti sa zambim cu totii , haideti sa renuntam la tot ceea ce ne leaga de tristete , de frustrari … noi putem schimba lumea … noi !
        Vine primavara … haideti sa ne bucuram de fiecare moment … a fost atat de frumos … atat de firesc totul in seara asta incat maine o sa fie o prelungire … la ora 10.00 .
        Nici macar Anouk sau sound track de la Requiem for a dream nu mi se mai par tragice … nici macar eu nu mai sunt asa …
        Se pare ca mi-am ales bine slabiciunea .  E bine sa fie cineva care te poate face sa zambesti … eu am si nu e singura … sper sa aveti si voi pe cineva care sa va aduca un zambet pe buze printr-o simpla privire sau ghidusie …

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  evergreen
  11 March, 2006 at 12:34 pm

  sys … thx pt zambet … e unul sincer

 • Reply
  evergreen
  11 March, 2006 at 12:33 pm

  cel mai dulce zambet e cel al unui copil … iar cel mai dulce copil ( modestie :P ) e Ralu … nepotzik mea

 • Reply
  ralu&varutza
  11 March, 2006 at 12:14 pm

  fata, dak vrei sa zambesti,priveste cel mai sincer zambet: foto – mess! cred k asta e ceea ce-ti lipseste! ce zici? dak gresesc… sorry! sper sa nu ma insel…. asha k…. mai asteptam un semn….kiss u!

 • Reply
  sys
  11 March, 2006 at 12:05 pm

  :)

 • Reply
  zambetzel
  11 March, 2006 at 6:58 am

  *zambet*

 • Reply
  evergreen
  10 March, 2006 at 11:12 am

  eu nu sunt cu jumatati … cu ” undeva la mijloc” … eu sunt extremista … si ma simt mai ” eu ” daca zambesc … eu pot ! noi putem !

 • Reply
  Azul
  10 March, 2006 at 11:08 am

  Da…TREBUIE SA FIM VESELI!! NOI PUTEM SA NE SALVAM PE NOI…SI PUTEM SA SALVAM LUMEA!! TU AI FOST INTOTDEAUNA SHOKATA…SI VEI FI INTOTDEAUNA SHOKATA!!:)

 • Reply
  porcu':)
  10 March, 2006 at 11:06 am

  :):):):):):)! zambete, xambete sincere….Pt tine Shokata mea scumpa..;))!

 • Reply
  safri
  10 March, 2006 at 11:05 am

  eu..nu vreau sa readuc p nimeni in starea de suferinta, dar spun din experienta mea…ma pacalesc eu cateva zile ca e bine, la o adica toata lumea are greutati si totusi trec peste ele, toata lumea sufera la un nivel sau altul, totusi…uite ca isi respecta ”indatoririle” zilnice, ca sa zic asa..adica eu ce am sa nu fac astfel? sunt mai cu mot..? si zambesc, sunt happy…Problema e ca la prima vorba rea, o situatie ciudata, o cearta cu cineva drag…caderea e si mai adanca.. asa se simte..de parca s’ar face un echilibru cu zilele in care am zambit prea mult…Si ma doare in cot daca altii ma considera ciudata, slaba, paranoica sau ca ei trec mai usor prin viata. Treaba lor.
  So…mai bine te pastrezi undeva la mijloc..

 • Reply
  lostinmylife
  10 March, 2006 at 10:52 am

  da,sigur revine durerea…dar e mai pretios zambetul celui care sufera decat lacrimile lui….cu asa comentarii simt si eu ca starea asta e doar o iluzie…nu e adevarat evergreen…ai in credere in tine…in noi…suntem altfel…

 • Reply
  safri
  10 March, 2006 at 10:41 am

  starea asta e temporara. revine durerea..la primul hop…zic eu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.