Secvente

Ochi de tigru

    De obicei imi place sa vorbesc imediat despre cele intamplate … sa fie sentimentele cat mai proaspete . De data asta am lasat medicamentul numit refugiu sa-si faca efectul , sa ma droghez cu simple idei , sa prind curaj . Acum pot .
    ” Muritorii de rand nu pot sa vada , numai zeii pot ” – eu am vazut …
    Nici nu stiu cum sa incep sau cum sa inchei . Nici nu stiu ce sa spun mai exact . E tare ciudat , totul se petrece in mine si imi este extrem de greu sa le trec pe o foaie .
    M-am intors alta .
    Am vrut sa sar in gol fara parasuta sau vreo coarda in jurul taliei , desi parea momentul oportun ,  salvator , nu am reusit , nu am fost indeajus de puternica sa-mi iau adio .
    Am vrut sa dispar pur si simplu , sa surzesc sau sa imi pierd vocea , sa orbesc … sa devin imuna la tot ceea ce era in mine , in ei .
    M-am saturat sa nu va pese , m-am saturat sa fiti egoisti , m-am saturat sa fiu in mijlocul vostru . De aia am vrut sa ma ascund , de aia l-am tinut ascuns in mine si ii furam sarutari din priviri … ca sa nu ajung aici .
    Imi amintesc franturi . Imi amintesc ca imi doream sa rada . Imi amintesc ca era frumos si ca visasem de ceva vreme la ce se petrecea , dar ca visul meu era departe de real , imi amintesc lacrimi si fotografii , promisiuni si dorinte ascunse , dezamagiri , iar lacrimi … revederi pierdute undeva pe drum , o durere in piept , urlete , sentimente urate , o masa plina cu cercei … ochi de tigru , un fluture la sfarsit de iarna pe perete alb din gara .
    Ochi tristi , parca picati in gol , idei plimbandu-se libere printre cruci , reprosuri …
 
    Nici macar nu pot sa spun ce am . Sunt bolnava . Ma doare in mine fiecare particica . Simt . E acolo . Doare al dracu . Esecuri .
 
    Si nici macar nu sunt capabila sa-mi pun in scris frustrarile . Azi am vrut pe cineva langa mine . Nici macar nu-s capabila sa spun ce am . Scriu degeaba . Oricum nu-s capabila.
 
    Nu-s capabila de nimic . Pierd tot usor , usor . Am sa raman singura .
 
    NU vreau sa privez pe nimeni de dreptul de a avea un prieten , nu vreau sa fiu criminala zambetului ei .. Mai putin pe ea , pe cea mai disperata dintre noi , pe cea care s-a pierdut  . Nu vreau sa te privez pe tine sa incerci sa-i mai acorzi o sansa . Nu vreau sa fiu acolo ! Nu vreau sa mai fim 3 ! Nu pot ! Sunt incapabila … si asta ma sfasie .

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  evergreen
  9 March, 2006 at 10:25 am

  trebuia sa indrznesti . stiu ca esti .

 • Reply
  Webb
  9 March, 2006 at 9:24 am

  Fiecare dintre noi avem o magie, tu spre exemplu sti sa faci oamenii sa zambeasca, sa rada, sa se simta bine..aste e o mare realizare! Uite-te in jurul tau..catzi te merita?!

 • Reply
  Azul
  8 March, 2006 at 11:14 am

  Nu pot sa spun k te inteleg…pentru ca fiecare are gandurile lui..si as exagera dc spun k te inteleg….vreau doar sa spun k…nu stiu…SA NU UITI K SUNT AICI…

 • Reply
  ....
  8 March, 2006 at 11:09 am

  am vrut sa-ti las alt comentariu si n-am indraznit….sa ma ierti de ranile de care nu sunt vinovata…te inteleg..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.