Secvente

zbor pe aripi de visare

           
Acu’ chiar n-am chef sa scriu de ce minunatii am mai trait in ultimele zile , n-am chef sa caut insemnari mai vechi , n-am chef de versuri … am chef sa aberez .
 
          Sa imi repet dorinta de a zbura , nemultumirile si frustrarile . Sa ma intreb de ce nu e cald ?  De ce nu pot sa ma uit la un film ? De ce am slabit atat ? De ce nu sunt atat de buna pe cat as vrea sa fiu ? De ce nu sunt mai multi fluturi ? De ce Sinaia e Sinaia si nu e Azuga ? De ce la scaun i se zice scaun ? Cine a zis ca asa trebuie ? Ce inseamna fete inalte si foarte inalte ? Ce insemn eu pt voi ? Dar voi pentru mine ? Ce inseamna viata asta ? 
 
  De ce ?

 

De ce mi-e dor ? De ce ma doare tot corpul cand ma lovesc in cot ? De ce ma doare ? De ce plang ? Si de ce cand plang imi curg lacrimi ? De ce mor florile toamna ? De ce toamna sunt depresiva ?  De ce rad ? De ce rad cand ceilalti glumesc ? De ce ma impresioneaza filmele ? De ce citesc ? De ce uitam ? De ce plang la un film siropos ? De ce nu-mi plac ciupercile ? De ce iubesc atat de mult ? De ce sunt asa firava ? De ce ma simt incompatibila ? Ce e cu lumea asta ? De ce nu catig la loto ?

 

            De ce ?

 

De ce tre’ sa mor ? De ce tre’ sa ma obisnuiesc cu ideea asta ? De ce nu ma mai intalnesc cu anumite persoane ? De ce rudele mele stau la 300 km distanta ? De ce nu am timp ? De ce timpul nu ma are ? De ce-s nerbadatoare ? De ce nu am voce ? De ce nu am stil ?

 

             Am vazut Requiem for a dream … soundtrack mortal ( imi inteapa sira spinarii ) iar subiectul mult peste asteptarile mele , no words just tears

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  evergreen
  8 March, 2006 at 12:34 pm

  si eu vreau atat de multe … si totusi nu primesc , dar asta nu-i motiv de ingrijorare pt ca am incredere

 • Reply
  Gazu
  8 March, 2006 at 1:24 am

  pentru ca oamenii ca tine sunt speciali, sunt rari, pentru ca nimic nu e normal.

 • Reply
  lostinmylife
  7 March, 2006 at 10:40 am

  de ce?as fi vrut sa vad cu tine filmul asta…si numai cu tine…de ce ?sa nu mi-l povestesti…nu mai vreau sa-l vad niciodata

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.