Secvente

tot în căutări

 de la muncă pînă la cursuri de actorie, foto, pictură… nu e timp de stat. caut să scriu. pentru site-uri de muieri, reviste, bărbaţi etc.
 
 Şi dacă tot am momente de respiro pot să le folosesc ca atare. Pot să-mi aşez pe foaie un to do list pînă la sfîrşitul anului şi să aplic teorii. ha! Azi nu mai merge OTH că de două nopţi îi visez.
 
Citesc. Mult. M-am apucat de Strugurii s-au copt în  lipsa ei, a lui Zully. Îmi ţin părerile pentru mine şi aştept s-o termin…iar Anais m-a cam demoralizat cu Henry şi June… aştept s-o termin şi pe ea… sunt lacomă şi-mi place lăcomia asta pentru că, deşi am o intelgenţă corozivă îmi plac seratele intelectuale. Ahhh. Şi să nu uit de Identitate a lui Kundera. Genial!
 
Mi-aş dori să fiu mai pasională în trăirile mele. Cei care mă cunosc ar putea spune mai pasională de atît? Da. Şi nu în trăiri cît în aspiraţiile mele, în ceea ce vreau să fac. Iar am o criză a timpului. Devin nostalgică imediat ce revin din valuri. De fapt, luna august e lună pentru nostalgici. Şi trăieşti cu teama că mai e puţin din frumosul verii…
 
Mi-e dor de oamenii frumoşi cu care-mi petreceam cîndva după-amiezele.
Sunt fericită pentru că eu cunosc oameni frumoşi şi pentru că prietenia a rămas în sufletele noastre ca ceva sacru. Şi uitîndu-mă în jur ( la capra vecinului ) realizez că-s un om norocos care a pierdut şi-a cîştigat totodată şi că-s chiar porc să mă neg aiurea. 
 
Cît m-am plimbat de beleuză prin Vamă, noaptea pe răcoare mi-am făcut o listă cu bucură-te! pe care am s-o pun aici îndată ce-o să încep s-o aplic. Sunt într-o schimbare de ordin interior. Încep să-mi răspund la întrebări- Încep să mă (re)plac şi încep să uit chestii. Încep să am curaj.
 
 
 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  piticugras
  10 August, 2008 at 8:13 am

  a draq luna august. si pe mine ma oboseste. vezi ca vine septembrie si incep angajarile. atunci sa te vad….

 • Reply
  greenfield
  9 August, 2008 at 7:53 am

  Ai terminat "Strugurii…"?

 • Reply
  bebereaga
  9 August, 2008 at 7:26 am

  curaj ai avut întotdeauna, nu ai avut, poate, timp de tine…, şti, august va fi oricând vei visa la el.

 • Reply
  Katakuno
  7 August, 2008 at 4:09 am

  am trecut pe`aici s t salut…deci, salut!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.