Secvente

Marti 13… o insemnare mai veche

Am mai gasit o insemnare aruncata intr-un colt intunecat… se intampla cand ma simteam extrem de singura si pustie pe la Faculta…
E tragic… o adunatura de glavani, tipete, lipsa de respect, bisericute.
Nu-mi mai place. Imi placea inainte. Sunt singura intr-o banca uitat… am sa plec, da!
Simt nevoia sa ma plimb prin Bucuresti si sa uit. E urat si gri. Exceptand vremea care-mi transmite atatea sentimente si semne, spatiul, eu, nu-mi mai transmit nimic, nici un semn, nici o vorba.
Doar ochii ce mai vad, urechile ce aud, dar nu asculta, buzele ce mai traseaza un zambet fals, mainile ce tremura pe sub banci si inima ce inca bate. Nu recunosc pe nimeni, nici macar pe mine, ca ma tot transform: ieri fluture, azi vrabie, maine musca… si tot asa… pana cand? Locul nu mi-l voi gasi nicaieri, nicicand.
E pe moarte lumea, se zbate, eu nu vreau sa mor cu ea, dar n-am ce face. Umanitatea ma limiteaza si ma trece intr-un rand, pe un drum presarat cu flori uscate, vechi, urat mirositoare. Mergem drept, in sir indian, ne taram… finalul e aproape si nici urma de razvratire.
E TARE URAT FARA TINE AICI !

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    dana
    13 January, 2006 at 3:23 am

    nuj dc stii da eu in primele zile de scoala defapt luni eram singuar de fiecare data in banca si peste tot p ca reusisem sai indepartez pe toti sau sai fa c sa stea departe de mine pt ca nu vroiam sa cunosc pe nimeni pt ca singuratatea mea era refugiu meu in clipele de agonie sufleteasca dar din cate imi aduc aminte tu stateai mai mereu cu alex sau alexandra niciodata singura si dece spui k mergem toti intrun sir indian spre un anumit lucru nui asa sunt oameni care sar , care o iau pe ocolite care prin felul lor de a fii prin puterea lor de a fii altfel difeiti de toti merg in afara sirului si simt lucruri pe care cei din sir nu le observa si nu le pot percepe . tu cu siguranta esti una din persoanele care sar peste sir care priveste dinafara si desi sufere si este fericita in intervale scurte de timp e alfel , diferita , speciala , nu mai spune k faci parte din sir pt k nui asa si dc stii k lumea se indreapta spre moarte si neant dece nu recu osti k sentimentele astea fie ele bune fie nu sunt puternice si te fac sa simti k nici o clipa nu trece degeaba pt e diferita si cu sentimente noi … scuze dc am vb prea mult oricum esti unul dintre oamenii care sare peste turma pupiiii ps: imi place ce scrii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.