Secvente

Ziua II – and the beat goes on

           Ziua II – ploaie de vară.
           Azi  am avut o zi pentru mine. Şi-am fost în mijlocul ploii în Centru. Plimbări. Azi a mers bine, ca şi ieri. Nimic. Niciun atac de panică, deşi l-am chemat, l-am vînat şi l-am ademenit. Singura senzaţie aiurea a fost cînd am mers cu troleul 86, unde puţea de mureai – puţea a bătrîneţe, acel miros pe care îl simţi în blocurile, hainele, vieţile bâtrînilor. Nu erau geamuri deschise… erau blocate şi nici aer condiţionat. Sau, cred ca RATBu’ a pus AC-uri pe maşini, dar nu se dă drumul. Am vrut să-l ��ntreb pe şofer, dar m-am mulţumit să cobor fericită… o să scriu pe site-ul RATB ceva de dulce.
          Astea de la Banca Transilvania sunt cam tute, dar cred că toţi cei din bancă sunt ceva mai altfel. M-au fîţîit prin ploaie ca să-mi modifice nişte date ale contului. Mda… oamenii băncii. Fără să aduc jigniri, am întîlnit şi oameni care lucrează în bancă şi sunt mişto, dar majoritatea sunt nişte îndoctrinaţi, plictisiţi şi limitaţi. Numai să mă pună cineva să port costum şi cămaşă cinci zile pe săptămînă şi mi-aş da demisia… plus că e rutina aia şi statul cu curul pe scaun. Mdea, fiecare cu vocaţia lui.
          Am făcut ciorbiţă cu tăiţei de casă. Recunosc, tăiţeii m-au epuizat. 
          Diseară merg la teatru la piesa Mănîncă-ţi aproapele la Green Hours şi merg şi mîine la piesa Ziua futută a lui Nils, apoi joi la Kung Fu Panda. Vreau să le încerc pe toate…
         De fapt a plouat azi şi mi-a plăcut, deşi era prea cald… de fapt, mi-a plăcut şi ieri şi sunt sigură că nici mîine nu-mi va fi altfel. Mîine mă duc să mă văd cu nişte oameni pentru un job de producător… să văd ce zic. Să văd ce face Brainu şi apoi mă decid. Oricum, trebuie s-o iau din loc, am o rată de plătit şi-o maşină de cumpărat şi-o carieră de clădit. Mă apuc să fac editare… dar înainte îmi trebe un calculator, un soft, cărţi şi multă voinţă.
 
Ziua II, and the beat goes on! Experimentul merge înainte!
 
 
 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    greenfield
    22 July, 2008 at 8:36 am

    Chef de mers la teatru am si eu, dar mai am nevoie de vacanta, numai o saptamana nu mi-a ajuns…azi am clacat de oboseala.
    Succes maine si sa fie bine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.