Secvente

Amintiri

    Azi dimineaţă, cînd ma spălam pe dinţi, mi-am amintit ca am urît două fete in toată viaţa mea şi mai mult decît pe ele, dezvoltasem o obsesie pentru numele lor. Una era Cornelia şi e de pe vremea cînd eram mică şi speriată de bombe şi cealaltă e Alina, o întîmplare de acum 4 ani.
    Pe Cornelia am urît-o pe cînd mi-a furat băiatul de sub nas… de fapt lucrurile au stat altfel, el trebuia să aleagă între noi două şi-a ales-o pe ea, drept pentru care eu n-am mai ieşit din casă vreo lună, de nervi şi jenă. Prima oară am crezut că a ales-o pe ea pentru că îi chema la fel, apoi mi-am dat seama că adevăratul motiv era că ea ştia să sărute… şi oricum era urîţică ( mama rîdea mereu de dinţii ei şi o striga Cornata, mama simţea cu mine) şi cam dusă. Nah, Cornel era drăguţ, avea ochii albaştri sau verzi şi zîmbet frumos… Rîd în hohote de una singură, îmi amintesc că-i pîndeam de la geam şi mă ofticam că eu nu ştiu să sărut cu limba, ca toate fetele normale şi urmăream mai atentă filmele unde se lingeau ăia, citeam Bravo, încercam în palmă :))))))) şi îi rugam pe ăştia mari să dezvolte treaba. Anul următor eram deja expertă.
    Pe Alina am urît-o pînă de curînd. Mna, ce să-i faci? Sunt o persoană ranchiunoasă. Alina mi-a fost colegă de liceu şi am fost amice şi aproape prietene, mai ales la sfîrşitul clasei a 12-a. Alina era un freak al clasei, foarte deşteaptă şi totuşi cîteodată aveam senzaţia că trăieşte altă viaţă şi în altă lume şi că suferă de mitomanie. Uatever… în final, Alina a făcut sex sălbatic cu fostul meu prieten, primul meu prieten adevărat de lungă durată. E o poveste lungă şi urîtă aşa că mai bine mă rezum doar să-mi amintesc că strîmbam din nas la numele ăsta.
De Cornelia nu mai ştiu nimic. Nu mai tresar la numele ăsta. Alina e măritată prin Suedia, parcă. Nici la numele ăsta nu mai tresar.
 
    Aaaa şi mai era Amalia, dar pentru o scurtă perioadă de timp, de pe la ţară. Tot din cauza unui tip. Hmmm, singurul motiv pentru care am urît fetele au fost băieţii. Eh, asta demonstrează încă o dată că nu-mi erau prietene, cu fetele mele nu m-am certat niciodată pentru un tip… sau poate cînd eram mici şi nu aveam gusturile finalizate.
    Tot ce reţin şi e şi normal să reţin asta, este că băieţandrii prezentaţi mai sus au realizat odată cu trecerea timpului că de fapt EU sunt aceea :)))) (copilării) şi s-au întors de fiecare dată… numai că eu depăşeam repede momentul şi îmi găseam repede victimă.
    Cînd eram mică trăiam ca să mă îndrăgostesc de tipi nepotriviţi.
Primul sărut a fost pe la 13 ani, în faţa porţii de la ţară şi mi-au tremurat genunchii – pt că mîncasem usturoi şi îmi era ruşine. Tipul s-a căsătorit între timp şi nu m-a invitat la nuntă… asta e o altă poveste…
    La 10 ani după primul sărut pot să mă declar matură sentimental şi emoţional, adică nu ma urăsc pe nimeni şi nu mai am probleme cu niciun nume.
 
    Referitor la prietenie şi la certuri pe şi pentru bărbaţi, nu întotdeauna cea care îţi pare prietenă, îţi este. Nici în propria soră nu poţi să ai încredere atunci cînd apare un bărbat… ştiu o poveste pe care sunt sigură că ai muri s-o afli, dar nu acum, ci cînd cred eu că vei fi pregătită…pînă atunci, distracţie plăcută la mare!
 
Mîine se strigă Vamă, dar se pleacă în grabă şi cu dor la Buşteni… avem şi ATV.
N-am vrea să ne stricăm weekendurile, nu-i aşa, Alexey?
 
Hugs
 
 
   

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  evergreen
  7 November, 2008 at 3:55 am

  draga wyx, alta coincidenta. marsh de pe blogul meu!

 • Reply
  wyx
  7 November, 2008 at 3:52 am

  Draga posesoare de blog.am ajuns si eu printr-o coincidenta aici si dupa ce am citit impasul vietii tale , aceasta intamplare de netrecut care ti-a marcat anii adolescentei , am concluzionat : " aceasta fata e nebuna intre urechi, e o inchipuita si o suferinda."
  Mai fetitzo , eu nu stiu cum arati , nici nu ma intereseaza .Eu zic sa te duci la un psihiatru daca tot s-a ajuns pana aici. Eu zic sa pui mana pe telefon si sa le suni pe fetele alea , ca vorba aia , vin Sfintele sarbatori ….sa poti tine si tu post linistita. numai bine , Doamne ajuta!

 • Reply
  evergreen
  7 November, 2008 at 3:41 am

  de blog ai aflat de la Mahyar :), coincidenta!!! si el mi-a lasat azi un comentariu. ce nu intelegi este ca am trecut peste si ca daca te vad vreodata pe strada nu te calc cu masina. c’mon. Alina nu am plans niciodata pt tine ci din cauza ta si asta s-a intamplat acum patru ani. si zi merci ca imi mai amintesc de tine si ca intretin aceasta conversatie. esti desteapta, dar nu te ajuta prea mult acolo in lumea ta. spor si tie si nu te teme ca sunt fericita :)

 • Reply
  Alina
  7 November, 2008 at 3:37 am

  Chiar razi sau ai inceput sa plangi? Crede-ma ca am aflat de bloggul tau de la altcineva, nu ma caut pe internet.Cel putin ai scris ca sunt desteapta(mersi)..faza cu mitomania nu prea am inteles de unde vine. Sincer iti doresc multa fericire si sper ca intr-o zi sa treci peste ce s-a intamplat atunci.Te pup si am pus capat circului

 • Reply
  evergreen
  7 November, 2008 at 3:05 am

  :)))))))))) ma faci sa rad. daca ai fi trecut peste nu ai fi fost aici. :))))))))))) si pune capat circului ca am dreptul la libertatea cuvantului :)))))) citeste tot blogul, de fapt sa vezi cat de mult spatiu ti-am oferit tie. fix 2 insemnari din 696. te pup, fata draga si du-te si fa-ti de treaba

 • Reply
  Alina
  7 November, 2008 at 3:01 am

  Produsul imaginatiei tale crede ca ar trebui sa te maturizezi si daca ai ceva sa-mi spui poti sa o faci personal,iti platesc biletul de avion daca e nevoie…Vad ca inca suferi destul de mult..pacat, noi ceilalti ne-am continuat viata si am trecut peste povestile din liceu.

 • Reply
  evergreen
  7 November, 2008 at 2:35 am

  alina poate fi oricine. un produs al imaginatiei mele. soooo… puiule, atata timp cat nu am dat coordonate care sa te identifice nu ai de ce sa-ti faci griji. cine te cunoaste, te cunoaste si fara caracterizari via evergreen blog

 • Reply
  Alina
  7 November, 2008 at 2:33 am

  Ai grija unde si cum imi folosesti numele, nu cred ca este legal sa imi prejudiciezi imaginea pe internet.
  CONSTITUŢIA ROMÂNIEI*
  TITLUL II
  Drepturile, libertăţile şi îndatoririle fundamentale
  Articolul 30
  (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine
  http://www.ccr.ro/default.aspx/?page=laws/constitution

 • Reply
  piticugras
  18 July, 2008 at 11:05 am

  lasa fata ca de acu esti mare. stii ce ai de facut.
  ce se intampla cu alexey?

 • Reply
  kosmin
  18 July, 2008 at 4:09 am

  Faza este destul de aiurea ca cineva sa iti fure prietenul. Normal ca nu putea sa mai ramana prietena cu tine.

 • Reply
  greenfield
  18 July, 2008 at 2:16 am

  Petrecere frumoasa in weekend si lasa-le uitarii pe "alea" care te-au suparat…Despre faptul ca nu trebuie sa te increzi in nimeni, aici ai mare dreptate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.