Secvente

romîni care ne fac de rîs

     Intru ieri pe blogul lui Petru şi le văd pe moartele de la Indigo. Măi, n-am nimic cu ele, n-am nimic că-şi încearcă norocul, n-am nimic că mama acestor două specimene a vrut să dea în judecată toată Romînia cînd astea n-au intrat la Eurovision, dar am ceva cu ele cînd se duc şi ne fac de rîsul curcilor tocma’ în America. De fapt nici părerea americanilor nu mă prea interesează, dar filmul cu astea două a făcut înconjurul lumii. 
    Mie mi s-a părut regizată treaba. Sau poate pur şi simplu au fost idioate…ma refer la faza de final cînd îşi aruncă hainele – sau peticele lor de haine.
    Mno…sincer, nu-s aşa naşpa la voce, dar eu nu mă pricep la muzică …dar atitudinea Britney sub efectul xanaxului m-a dat pe spate. Păi fetiţa aia de 6 ani de la celălalt concurs american le dă clasă la orice oră… Cred că ar fi putut ramîne la stadiul de playback pe plaiurile mioritice.
 
Aşa-i romînul. Vrea să cucerească lumea.
    
 
 
       Dar azi am citit ceva care mi-a mai năruit din revoltă. Catinca Untaru, romînca de numai 11 ani este o nouă revelaţie la Hollywood. Ea joacă în filmul The Fall în regia indianului Tarsem Singh. Nah, că sunt şi eu mandră de un romîn de peste hotare. Şi nah, că a reuşit copilul ăsta la numai 11 ani, fara a fi nevoit să-şi arate nurii sau mai ştiu eu ce. Astept cu nerăbdare filmul care a primit laude din partea criticilor. În Romînia apare în toamnă, dar sigur îl putem vedea mai repede – ştim noi cum.
 
În rest sunt bine, sănătoasă. Azi mi-am ridicat rezultatul analizelor. N-am SIDA, n-am nicio boală, n-am scame în sînge…

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.