Secvente

locuinţe pentru tineri

 
     
   Mi-a plăcut cum sună campania.
   Poate aşa vor avea mai mult succes, poate va avea impact şi poate eu n-o să mai dau 400 euro pe chirie pe o bombă de casă…doar ca să am spaţiul meu intim.
 
Tare! Eu îi susţin!
 
 
 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  broker
  21 June, 2008 at 9:32 am

  corect era: ‘In 2050 vom fi 16 milioane, din care vreo 10 milioane de tigani’ :(

 • Reply
  evergreen
  21 June, 2008 at 1:29 am

  da. eu tot sper c-o sa migreze.

 • Reply
  unuzero
  16 June, 2008 at 12:14 pm

  Si eu sunt pentru!

 • Reply
  excespervers
  16 June, 2008 at 12:10 pm

  am citit si eu prin presa… poza oricum e geniala:))) cica tataie nu vede si mamaie nu aude :d
  si eu ii sustin…

 • Reply
  evergreen
  16 June, 2008 at 5:22 am

  :))))) eu tot sunt pentru locuinta in oras… la curte…

 • Reply
  marius
  16 June, 2008 at 5:18 am

  si anca pare ca rade, deci nu o deranjeaza situatia. se baga astia in viata lor privata. se pare ca viata persoanala este un concept perimat. r-ati ai naibi de securisto-comunisti ce sunteti.
  problema locuintelor pentru tineri este o problema intalnita des in mai toate capitalele europene. apartamentele apartin marilor colosi imobiliari, care le inchiriaza. ideea de proprietate intr-o metropola este o idee care dauneaza capitalismului si circuitului monetar :)
  in marile orase proprietatile private detinute de persoane fizice variaza intre 20-40%(23% in bruxelles, parca- sunt date mai vechi, dar lucrurile nu cred ca s-au schimbat). la noi inca impozitul pentru imobile este foarte mic comparativ cu media europeana. daca in momentul asta calculul e simplu: cu rata lunara pentru chirie, pot plati un credit pe 15-20 de ani si-mi pot cumpara propria locuinta in apropierea locului meu de munca sau intr-o zona bunicica. true! pe viitor insa, cand vom plati 3-4000 de euro pe an pentru 70 mp, suma care creste in functie de zona, parca acest calcul se va modifica putin. ce recomand tinerilor: cumparati-va teren intravilan la 10-30 km de bucuresti. momentan preturile sunt acceptabile. la 200e/mp x 400= 80k e, ceea ce e inca bine(cam la pretul asta a ajuns o garsoniera intr-o zona cu acces la utilitati si mijloace de transport in comun, deloc central insa) si in timpul vietii voastre s-ar putea sa apucati sa va construiti si casa, ba chiar sa va bucurati de cei 300 mp de curte cu trandafiri, pomi fructiferi si hamac.

 • Reply
  marius
  16 June, 2008 at 4:55 am

  Anca e de vina ca si-a gasit unul mai mic ca ea. Pai radu la 24 de ani nu a avut timp sa-si ia o casa. Sa-l lase sa-si termine si el facultatea, sa faca un master si sa stranga bani pentru o garsoniera in drumul taberei.
  si sper ca se protejeaza.
  si parintii lui radu de ce nu au profitat in timpul comunismului sa=si ia si ei macar un ap cu 2 camere? intelepciunea populara spune ca dormi asa cum iti asterni.
  poftim! dormi! :P

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.