Secvente

ghiont

 
Am primit ceva draguţ pe mail. De obicei nu deschid ataşementele că bănuiesc că-s porcării, majoritatea. Însă, era ceva legat de Dalai Lama aşa că n-am ezitat. Am parcurs toate sfaturile pentru viaţă (cine le vrea să-mi dea un ghiont) şi m-am oprit la unul (a se remarca diacriticele – chin, tată).  Zicea de trecut, al tău, al lui…şi din acel moment m-am curăţat de toate ispitele.
 
Azi mi-am pus lentile. Gata! Nu mai sunt ochelaristă. Greu pînă le pun şi am emoţii cînd le-oi scoate, dar a nimerit orbul Braila, oi nimeri si eu corneea.
 
Pînă una alta sîmbătă se cere Vamă şi aşa va fi. Şi pentru că se porneşte la drum, peste-o săptămînă se cere team building la muuuunte. Cît despre examene… timp e din belşug. Ce pot spune cu siguranţă este că voi învăţa pe ultima sută de metri… ca tot studentu’.
 
Eu mă tot chinui cu un credit pentru maşină. Care ştiţi cum stă treaba ia ziceţi-mi şi mie o bancă serioasă cu dobîndă mică… în euro.
 
În orice caz…am plecat la sală …
 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  varutza
  7 June, 2008 at 6:32 am

  hai hello! si … ce fel de lentile ti-ai tras,soro? de corectie? iti schimba si culoarea sau….? chiar ma intereseaza aspectul (mai ales dpdv financiar!), k poate scap si eu de "bicicleta", dupa secole lumina! ;))
  poate apucam sa mai vb intr-o buna zi! kiss u!

 • Reply
  deea
  6 June, 2008 at 11:55 am

  msms:*

 • Reply
  evergreen
  6 June, 2008 at 10:07 am

  ti-am dat pe mail :P

 • Reply
  deea
  5 June, 2008 at 10:20 am

  exact – banca serioasa nu exista
  Pot sa_ti dau un ghiont si sa_ti cer sfaturile lui Dalai Lama? Sunt noua aici dar imi place
  o sa mai trec:)

 • Reply
  janin
  4 June, 2008 at 10:58 am

  buna. ti-ai facut ochii violet?!:)ai vazut tu banca serioasa?:))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.