Secvente

Io n-am iubit niciodată…

Intro

În autobuzele de noapte Nxxx e o înțelegere tacită între bețivii care au băut banii de taxi – în frunce cu mine. Ronțăi o nectarină după un trip de noapte cu ratbu și vreo 4 beri și filosofez de una singură asupra existenței – cu mențiunea că ceaiul verde detoxifiant zace (încă) pe birou.

Umblu prin căldurile citadine de la ora doo. Alții de la zece, dar asta-i viața

Pe scurt, că pe lung mi-e lene: medic cu două trimiteri că cică mercur e retrogarad și nu e bine, prietenă și lolipop de ananas, prin unatc să vedem cum mai stăm cu viața, regizor și muncă vara asta, bluzz și bere –  a nu uita că după vreme îndelungată am reușit să-i mărturisesc pasiunea, urmează acțiunea.

Desfășurarea acțiunii

Dacă mă întrebi, în momentele bune, militez împotriva relațiilor și a căsniciei. Mi se par o pierdere de vreme că oricum ajungi în punctul în care vrei să-l omori pe ăla de lângă. Dacă mă întrebi în alte momente și dacă se mai întâmplă să fiu în preajma unui cuplu megamișto, care nu numai că se laudă cu enșpe ani de relație, dar mai e și fericit, ei bine, mă înmoi și spun că vreau și eu asta.

Concluzie

N-am iubit niciodată pe cineva suficient de mult încât să-i ofer libertatea alegerii. Unii au norocul să se nască sub semne zodiacale norocoase. Io mi-s posesivă și geloasă, deși tind spre zona asta în care relația depășește barierele.

Outro

În fine, nu mai știu ce am vrut să scriu. M-am gândit la asta în bus trip-ul spre casă. Puteam să scriu despre tine, dar deja m-am plictisit și eu, te-ai plictisit și tu și cred că nici ei nu mai au nervi pentru asta.

Cert e că mi-ar plăcea să pot atinge un alt nivel de iubire.

Fin

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Evergreen
  10 August, 2011 at 9:28 am

  Dan – nu inteleg ce vrei sa ma intrebi mai exact… dar nu cred ca ai nevoie de pregatire pentru asta, vine pur si simplu

  Frmshk – multumesc

  Nonette – te pup! :)

 • Reply
  Dan
  10 August, 2011 at 9:26 am

  Si totusi, exista si avantaje cand nu iubesti. Daca te lasa el (si esti indragostita) atunci o sa treci prin cea mai grea perioada din viata. Esti pregatita sa iubesti?

 • Reply
  frmshk
  10 August, 2011 at 5:12 am

  Capacitate ai, clar! Tre’ sa vina si momentul.

  Sedere placuta in casa noua!

 • Reply
  Manon
  9 August, 2011 at 10:41 pm

  Grină, dă urechea aci, la mami.
  Ete, cum ronțăiai tu așa la nectarina aia, dacă eram prin zona te-aș fi pupat apăsat pe păr și ți-aș fi spus fuck them all, și știi că am intonație bună. Hai să mai și râdem. …Zic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.