Secvente

io pot! eu sunt magician(că)

Am primit o leapşă de la Meea şi ar fi frumos să şi răspund după cum am promis: care a fost cea mai nepotrivita partida de “pupat” visata vreodata? După ce voi scrie însemnarea asta vă veţi pierde din respectul faţă de integritatea mea, dar eu nu am zis nicicînd c-aş fi om integru la cap.

În fine, să trecem la fapte, adică … după o însemnare nevinovată despre iubire, pura senzaţie a vieţii, să trecem la sex, pardon pupat. De ieri îmi storc creierii, dar nu-mi vin în cap visele erotice naşpa. Adică io am vise din astea şi de obicei e ok. Nu m-a bătut nimeni… parcă aseară am avut un vis ciudat cu un mai vechi pseudoiubit de-al meu, dar nu cred că ne-am pupat că mă urmărea să-mi rupă gîtul din nu ştiu pe ce motiv că eu sunt un înger de hom. Aaaaaaa… am visat că-l înşel pe Puştiu cu cineva pe care-L cunoşteam de mai multă vreme, în vis a fost mişto (cred) pînă m-a plesnit vinovăţia şi m-a luat aşa un sentiment de greaţă şi ratare că drept dovadă a doua zi m-am trezit aiurea. Şi tipul respectiv e şi naşpa. Eu vreu să visez numa vedete: Orlando Bloom, Ethan Hawke, poate şi un Brăduţ, Heath nu- că e creepy, Johnny Depp şi chiar şi pe House şi pe Chuck din Gossip. Am o mega listă că io pot că-s magiciancă.

Mda. Măi, nu prea vă faceţi treaba cu mine că eu sunt preafericita posesoare a viselor de calitate superioară… hehe!

Leapşa asta merge mai departe tuturor celor care lasă comentariu… că altfel nu au cum să ştie de ea :).

Azi prietena mea Carmen s-a întîlnit cu fostul meu prieten, Alex. Normal, ca între fete, că m-a sunat şi mi-a zis tot că şi eu fac la fel dacă mă întîlnesc cu vreun fost iubit de-al oricărei prietene…  aşa suntem noi fetele… şi cică e fericit. Băi, să-ţi trăiască fericirea şi şapte zile să-ţi stea cafeaua în gîţi, cafeaua aia de ai promis c-o dai că-s om de omenie. Începînd de mîine dimineaţă, aşa mi-a şoptit bagheta mea magică şi mov. Să te arzi la limbă şi să nu mai poţi să pupi absolut nimic. Dar  N I M I C. Nah! Pfiu, gata!

Nu a apărut nici un miracol. Nu m-au sunat de la jobul ăla la care visez (că de aia nu mai am vise eroice), nu am mai pus la loto, deci au scăzut şansele de cîştig, nu mi s-au făcut ochii albaştri şi nici celulita nu s-a dat jos, nu am plecat niciunde în wk ăsta, am cumpărat un ceas de 7 milioane, de mare firmă de şmecheri şi nu cred că Puştiu o să fie prea încîntat şi o să mă apuc să fac comerţ ilegal asta după ce rămîn fără un ochi… în fine. Iar banii i-am împrumutat că nu aveam eu asemenea lichidităţi şi aştept să-mi dea cineva 12 mii de euro, aşa că-s drăguţă.

Mă gîndeam să-mi vînd un rinichi să plec în Bora Bora (pre lună de miere, dar singură) sau poate undeva în Tailanda. Dar 30 de ore de zbor. Nu merită. Nu mă ţine stomacul. Mi-aş vinde un rinichi să-mi iau maşină şi să-mi fac abonament la înot… aşa fără rinichi mă înec mai greu. Îl mai ţin pînă mai trece criza financiară, mai creşte euro, mai scad preţurile la maşini. Oi vedea eu.

În orice caz azi am avut ozibună.

Că am o nouă baghetă magică şi un blogger mi-a zis fix aşa “A. M. : si ai cur misto”. Io ce să-i zic? Că nu?

Cheers!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Faninho
  1 February, 2009 at 8:54 pm

  Ehee, de la o vreme ma trezesc dimineata cu un zambet pervers pe fata. Nu stiu ce visez, dar cert e ca ma simt bine cand ma trezesc.

 • Reply
  forevergreen
  29 January, 2009 at 3:59 pm

  Esti o mare figura de magicianca si eu nu mai apuc sa te citesc. Am chiulit in seara asta de la engleza, ce-o fi, o fi, caci altfel…

 • Reply
  evergreena
  28 January, 2009 at 7:31 pm

  initialele tipului :) A. M.

  blush :*

 • Reply
  Buddy
  28 January, 2009 at 5:41 pm

  Inclin sa-i dau dreptate bloggerului, dar explica-mi ce inseamna “A.M.”

 • Reply
  evergreen
  28 January, 2009 at 1:21 pm

  asta-i de povestit ca e nemaiauzita o asemenea experienta :)))) :*

 • Reply
  lollitta
  28 January, 2009 at 1:20 pm

  daaa, a fost o feerie :)) si simteam ca o pisica. sau mai bine zis ca un motan, ca eram si parte masculina pe deasupra!

 • Reply
  evergreenstory
  28 January, 2009 at 10:01 am

  @ lolli – si te pupai asa pisica?
  @ dlskla – nicole e buna si batrana :)))
  @ almanahe – cu toti sa ma pup, cu toti :)))
  @ rebelu – hehehe :*
  @ james – multam

  hugs la voi toti

 • Reply
  James Crissilv
  28 January, 2009 at 9:34 am

  Avand in vedere ca asa suna versurile unui cantec celebru pentru copii (titlul) cred ca poti in totalitate.
  O zi minunata iti doresc

 • Reply
  rebelu
  28 January, 2009 at 9:12 am

  … ar insemna sa minti! :))

 • Reply
  almanahe
  27 January, 2009 at 10:54 pm

  Fată, ţie ţi-ar plăcea să te…să te… pupi cu OSCAR-urile! :)

 • Reply
  dlskla
  27 January, 2009 at 10:51 pm

  eu nu prea mai visez de la vreme deloc, bine, si pentru ca dorm aiurea, ba la orele 14, ba la 18 si ma trezesc la 21 ca acum de stau eu la 00,55 ca vampirii si comentez…uneori insa am mici vise erotice unele imi plac mai ales cind o tin pe nicole kidman pe genunchi si ii mingii capsorul pina adoarme ca si eu tot dupa actori ma omor respectiv actrite

 • Reply
  lollitta
  27 January, 2009 at 9:26 pm

  se pune daca am visat ca eram o pisica? :))
  lasa rinichiul linistit la locul lui ca nu cantareste chiar asa de mult ca sa te trega in jos la piscina!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.