Confesiuni

Iti dai seama ca ti se schimba viata in functie de oamenii cu care petreci revelionul…

rox evergreen andrei 2014 anul nou ganduri

Nu am rezolutii.

Am tot facut biletele cu propuneri, obiective si scopuri si am uitat de ele, ascunse-n buzunare ratacite. O singura dorinta de doispe noaptea, sa fiu fericita. De acolo pornesc toate, nu-i asa?

Nu-mi amintesc revelioanele, doar cateva franturi din evenimentul asta si oricum, nu-mi amintesc exact anii. Nu am fost niciodata un mare fan al trecerii dintre ani, habar n-am de ce, poate pentru ca ma tem de nou, poate pentru ca intotdeauna am simtit o presiune ciudata a “inceputului”, ori poate mi-am pus prea mari sperante in schimbari.

rox evergreen andrei 2014 anul nou ganduri

2014, be awesome!

Nu am planuri mari.

Avem un singur lucru de facut anul asta, sa ne mutam cu chirie… restul, de la sine. De trait viata cum vine, de sucit, indragostit, putina drama, putine lacrimi, job, baute, distractii, mare, munte, realizari, esecuri, plimbari, dorinte, iluzii.

Nu am oameni de iertat, uitat sau iubit

E gol pe partea stanga a coastelor. Si e al draculului de bine!

Oamenii vin si pleaca. Si cand spun oameni, ma refer si la mine. Am inceput sa accept mai usor despartirile, abandonul sau lasitatea. Fie ale mele, fie ale celorlalti. Iubirea e uneori doar la nivel de imaginatie, alteori se traieste intens. La cat de derutata am fost in ultimii ani, pare ca nu stiu exact ce inseamna si cum se manifesta. Insa, n-am de gand sa-i mai pun oprelisti, dar nici s-o invit la dans. Ce-o fi, ce-o veni, nu mai am asteptari. Prietenii se schimba, momentele nu coincid. Sunt oamenii care pun mare pret pe relatii si oameni care le iau asa cum vin. Eu sunt in prima categorie, dar o invat pe a doua. E mai frumos sa iubesti libertatea celuilalt, decat sa-ti fie teama ca te lasa.

*daca m-ai fi intrebat acum 10 ani unde ma vad azi, n-as fi vazut asta. sau acum 5 ani. sau acum 3. sau anul trecut. imi dau seama cine sunt, cum m-am schimbat, in functie de oamenii cu care ma strang in brate in noaptea asta: Sis, Maman si Dan :) Sa avem cel mai tare 2014 din toate lumile paralele!

Sa fim!

2014 evergreen irule blog

2014, be amazing!

Cu bine, devotament, dragoste si energie pozitiva,
Evergreen

Foto & Gif

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.