Secvente

It's a new guy in Greena's manic world

E și-o parte bună în toate astea… scot texte pe bandă rulantă și ca să nu fiu ipocrită, unele dintre ele ies chiar interesante. Adică mă emoționează în continuare, adică-s venite din buricele unor degete cam tremurânde. E de bine, am de unde! Și-o să am de unde alege când mă decid să le pun coperți.

Și ca să fiu într-o cheie optimistă și ca să nu pic pradă amorului neîmpărtășit de un june anume, nah c-am zis-o! încalec pe-o șa și aleg pe altcineva! De fapt, am ales… urmează vânătoarea, curtea, cucerirea. V-am zis doar că-s womanlikeaman.

Da, știu. Și eu aș vrea să apară acela care să mă facă să mă arunc în brațele lui și de care să mă îndrăgostesc cumplit, sublim, de tot… Mhm, care să mă țină de mână, o vară-două-trei și poate chiar peste. Cu care să trec pragul demenței de trei ani și care să mă ajute să-mi înving complexul incapabilității de a rămâne.

Ori poate să apară cel cu care să trăiesc o singură vară memorabilă ca-n filme!

Nonette zice că taurii n-au noroc în dragoste. Nonette știe când zice, așa că plec urechea. Eu am senzația că destinul mă supune la tot felul de teste. Încearcă tot felul de metode ca să pot înțelege iubirea, pe care să dea naibii de-o pricep, dar jur c-o trăiesc! Bine, eu și exagerez din când în când, deci la mine-s înzecite stările…

A treia zi după deriv[, mă ridic cu un zâmbet triumfător pe mutră.
Cause it’s a new guy in town and I wanna invite him for a coffee.

 

hugslovepace
>.<

You Might Also Like

6 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.