Urban

J’ai Bistrot a venit și în București

Când am ajuns în Târgu-Mureș prietenul meu mi-a spus c-o să mă ducă într-un loc fain care sigur o să-mi placă. Așa că m-a dus în J’ai Bistrot.

Prima dată am mers iarna și știu că am rămas uimită de spațiul ăla, apoi am mers în mai și atunci m-am îndrăgostit pe loc, de loc, de oameni, de liniștea de acolo.

J'ai Bistrot Bucuresti
Normal că mi-am dorit să avem și noi așa ceva în București, deși părea puțin imposibil ca în cel mai aglomerat și gălăgios oraș să găsești un loc calm și relaxant.

Iată că după ceva timp scurs s-a deschis și la noi Terasa (momentan) J’ai Bistrot. Este situată în locul fostului Jack, pe Calea Griviței 55, destul de aproape de Piața Romană.

Am fost la puțin timp după deschidere și erau mulți oameni, printre care și câteva fețe cunoscute.

J'ai Bistrot Bucuresti

Nu știu dacă terasa asta va fi un fel de La Motoare sau alt loc ce va deveni hipstăresc, dar mi-a plăcut senzația pe care am avut-o stând acolo.

Oamenii-s chill. Și cum să nu fii așa când ești înconjurat de verdeață și liniște.

Prețurile-s bune (cafea între 6 și 12 lei, bere între 5.5 și 10 lei, Cocktail-uri între 10 și 40 de lei), locurile confortabile, toaletele curate, culori mișto care nu te obosesc… senzație de libertate, spațiu și vară.

Pentru leneși există un colțișor cu hamace, iar pentru sociopațiu sunt și mese mai retrase.

Cred că J’ai Bistrot satisface cam toate dorințele. Și cum vara nu durează 12 luni pe an, am înțeles că s-au apucat să renoveze și fostul Jack pentru a face locșor de pierdut vremea cu grație când o veni ea toamna.

 

IMG_2560

 

 

 

 

 

 

Păi, relaxare plăcută!

 

Cover foto: București Optimist
Foto: iPhone

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.