Secvente

Just somebody that I used to love

Iar ai băut? Da, dar n-am mai fumat de-o lună. Zic să luăm asta în considerare. Ce cauți aici? Am venit să te văd. Ai venit să mă vezi pentru că ai băut. Pentru că mi-era dor să te văd. Nu mă inviți înăuntru? Ești cu cineva? Ziceai că ești singur. Ești cu cineva? Nu. Sunt singur, dar ai băut iar și ai venit pentru că ai băut. Ți-am zis că n-am mai fumat și ce dacă am băut. Poate aș fi venit și fără elanul ăsta. Intră.

E totul la fel. Și n-am mai fost aici de multă vreme. Îmi place să păstrez o ordine. Da. Știu asta. Ciudat. Că deși nu te-am mai văzut de atâta vreme am același gol în stomac. Vrei ceva de băut, dar nu alcool? Am suc. Sau o cafea. Să te trezești. Dar nu dorm. Ce ai? Nu mă trata ca pe o persoană beată că știi foarte bine că-s la fel de lucidă. Mâine o să-ți pară rău că ai venit. Mâine e mâine, hai să vedem ce facem azi. Îți fac o cafea. Fă-mi! Cu două cuburi de zahăr brun. În cana roșie. Pretenții. De ce ai venit?

Știam că nu dormi. Și voiam să vin mai demult, dar… Am exact aceeași senzație pe care am avut-o ultima dată când am fost aici. De dor de fugă. Nu știu de ce mă simt și mai claustrofobă în prezența ta. Nu știu de ce tot vii dacă te simți așa. Ei, nu pot să mă abțin. Și am un nod în gât. Plus că inima bate mai tare. Nu e dragoste, asta e clar. Nu știu ce dracului e. Am venit să mă conving că mi-a trecut îndrăgosteala, pasiunea sau ce-o fi fost. Și ți-a trecut? Nu. Dacă-mi trecea nu mai veneam la tine în toiul nopții.

Te contrazici. Ziceai că ți-era dor. Eu mă contrazic mereu. Face parte din farmecul meu. Nu evita. Nu evit. Am crezut că putem să hang out amândoi fără să fie ceva mai mult. Am crezut eu multe, dar m-am înșelat. Nu-s cerebrală. De fapt sunt, dar uneori. Restul e pe instinct și pe cât de tare-mi tremură stomacul când mă gândesc la un om. Ce legătură are stomacul cu iubirea? Cine a zis ceva de iubire? Păi cam în jurul chestiei ăsteia te învârți.

E gata cafeaua? Da. E gata. Cu zahăr. Da. Frige? Probabil. Ai gheață?

Spune-mi de ce ai venit. Nu-mi plac chestiile astea. Știu. Dar nu e totul despre tine și despre ce-ți place ție. Da, dar mă obligi să fac ceva împotriva voinței mele. Nu mai raționa atâta că mă obosești. Sunt o amică băută care a venit să te fută la cap cu probleme în dragoste. Deci recunoști că ești băută. Păi ce am zis că nu sunt? Am zis că nu-s beată, dar am băut. Vin. 3 pahare. Cam mult. Suficient cât să fiu aici să port discuția asta fără să-mi vină să plâng sau să vomit.

Îți chem un taxi? Mă dai afară?

HugsLovePeace
>.<


foto 

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Evergreen
  21 November, 2012 at 12:57 pm

  Razi tu razi, dar parca-i bai! :))) Nu e chinuiala. E de anul trecut. Am depasit traumele. Sper

 • Reply
  julieinaugust
  21 November, 2012 at 6:54 am

  :))))))))) rad eu rad,dar nu e rasul meu…chinuito, love you!

 • Reply
  ben
  5 December, 2011 at 6:24 pm

  no oameni buni!
  iară-i năcaz…ufff…
  ce mă fac io cu tine?

 • Reply
  Evergreen
  4 December, 2011 at 1:13 pm

  Te imbratisez draga mea Nonette :)

 • Reply
  Manon
  4 December, 2011 at 11:53 am

  grinu meu drag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.