Urban

La Noaptea Strigoilor în Colectiv o să mă costumez în mine

Vine Halloween și mie nu-mi place povestea asta.

Nu pentru că-s vreo tradiționalistă și o serbez de Sfântul Andrei, ci pentru că mă enervează că americanii ne-au transformat în iubitori de costume și inimioare de plastic. Mă rog. Oricât de hater aș fi, nu pot să nu fiu la curent cu ce se petrece în lumea urbană bucureșteană în materie de party-uri. Am tot văzut evenimente care mai de care mai atractive, dar o să merg pe mâna Colectiv de data asta și-o să bifez o bere la Noaptea Strigoilor. Pe scenă vor fi Coma, Niște Băieți și Shadow Box și probabil că ne vor stârni pofta de-a blestema din suflet pe cine știe cine. Eu am vreo doi trei să le zic de sfinți și mnezăi.

Desfrâul se petrece vineri noaptea. Intrarea e 20 de lei și include un shot care să dezlege limba. Evenimentul pe Facebook
De costumat n-am să mă costumez, dar o să o ard extra autentic și-o să mă îmbrac în mine însămi. Cel mai cool costum, ever! 

noaptea-strigoilor-mic

 

Sâmbătă e RE:ACTIV cu LEO, tot pe sistem de Halloween. E un fel de Walk of Shame, zic eu sau de after party dacă ești mahmur de cu vineri seara. Intrarea e liberă, alternativul dictează spiritele nebune și animă strigoii.

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.