Chill

Lăsăm tastatura și tragem în viața reală

Întotdeauna mi s-a părut sexy un bărbat care trage cu pistolul. Ce să mai zic despre femei, o armă este accesoriul perfect pentru a o face ultra sexy. Probabil am căpătat pasiunea asta din filmele de Hollywood pe care le-am înghițit ani la rând la TV. Anywayz, nu sunt pro arme în societate, daaaar am aflat de existența unui joc numit Airsoft, care simulează un conflict militar cu replici de airsoft.  Practic lași Counter-Strike-ul și ieși să tragi cu arma, adică te speli garantat pe creier după o zi la ”din aia” la birou sau după o ceartă cu persoana ”iubită” și mai faci și sport. Mă rog, eu mi-am imaginat că-s o gașcă de dudzi care aleargă de colo-colo cu pistoale de plastic și fac pac pac, dar mulțumită google am aflat că în realitate, lucrurile stau cu totul altfel și că în România există deja o mulțime de pasionați ai airsoft-ului.

So, ce-am descoperit eu și vă dau și vouă și, cine știe, poate facem o întâlnire de genul ăsta:

Echipamentele sunt replici militare și arată foarte real;

Există locuri sunt special amenajate, nu alergi ca bezmeticul pe un câmp;

Unde se mai poate juca: foste fabrici, uzine sau unități militare devenite ruine;

Ai echipamente speciale de protecție, iar bilele nu lasă urme, deci jocul se bazează pe fairplay;

Armele (ah!), pistoale arisoft, sunt replici ale armelor adevărate.

Nu mă pricep eu la arme, dar am aruncat un ochi pe site-ul airsoft6.ro, magazin situat în Constanța, și am găsit o replică deosebită numită Cybergun 1911 Blackwater CO2, gândită pentru vremea rece. Of, Moșule, Moșule… Tot la capitolul cadouri, dacă tot suntem în plin sezon de dăruit, puteți găsi și figurine airsoft.

Airsoft6 este un magazin airsoft cu toate soluțiile și suportul necesare pentru acest sport. În gama lor de produse găsiți echipament de airsoft, replici airsoft, pistoale airsoft, bile airsoft, service airsoft, accesorii airsoft și o gașcă de oameni pasionați și mereu pregătiți pentru a oferi servicii de calitate. 

soldatei-slider

Mult spor tuturor!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.