Secvente

Lecții – scurt de unu noaptea

Îmi place munca-n spatele scenei. Rău de tot! Agitația, formațiile, oamenii, glumele, stresul. Și îmi place toboșarul de la Cargo (omg, my freaking daddy issues!), o splendoare de om.

Azi am fost sunată pentru un job. Un job bun care m-ar fi ținut până în septembrie, dar l-am refuzat. Săptămâna viitoare sunt cu agenda plină și în iulie merg la talent campus la Sarajevo. Am găsit articolul ăsta unde scrie numele meu (mă rog, mădălina nu se pune) și o frază mai sus scrie de niște oameni care au scris istorie. Uau! Un mic pas înainte. Și recunosc că mi-a crescut self esteem-ul. Până la tavan. Dar a coborât la loc.

*Acum sper că în iulie, când o să fiu șomeră și lefteră, să mai sune oameni să mă cheme la munci. În iulie o să-mi fac și pfa, pam-pam! Să vedeți atunci ce om cu asigurare medicală o să fiu și ani adăugați la vechime.

Am înțeles că mă învârt într-o lume dominată de bărbați. Că e greu să mă afirm și că e greu să mă fac ascultată, că oamenii ăia se uită-n ochii mei și se gândesc la ce mi-ar face. Am înțeles că asta nu e un dezavantaj, ci că e normal să se întâmple așa. Nu-mi rămâne decât mie să aleg și nu-mi rămâne decât mie să mă folosesc de atuul ăsta sau să bag capul în pământ. Iar pe lângă asta, e flatant să știi că oamenii tânjesc la tine (corpul tău)…

Mă dor picioarele. Și mă doare o ureche de la casca pe care aproape-am îndesat-o în timpan. Dar azi am fost pe val. Și azi mi-am dat seama că e abia începutul. Că am lucruri noi de învățat, filme de făcut și de văzut, festivaluri de bifat, oameni de iubit, petreceri de destrăbălat, caravane de pornit, premii de luat. Azi mi-am dat seama că pot să schimb lumea, dacă am răbdare și nu-mi pierd motivația. Măcar puțin.

Deci eu sunt Rox Evergreen Andrei și până la 33 de ani o să-mi ating toate scopurile înșirate pe foaie. Și dacă o să eșuez există întotdeauna cel puțin un om dispus să plece cu mine-n lume. Iar acolo o să trăim pur și simplu, fără vreun scop (măreț) anume.

A. Îmi mai rămâne să iubesc frumos. Și curat. Dar probabil după 33.

HugsLovePeace
>.<

Foto 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.