Secvente

Lenesa

    Fumez o tigara, doua, trei…  Imi place sa-mi simt plamanii plini, uneori atat de plini incat e o sezatie de durere, dar e scurta si se uita repede si iar revin la vechiul viciu…fumez o tigara, doua, trei, beau doua-trei cafele (in functie de fise) si tac. As mesteca fumul. As pastra aburul ucigas in mine si l-as incatusa in plaman. Sa simt placerea continua si senzatia plamanului plin.
 Tac. Sunetul tacerii mele ma calmeaza. E intuneric in tacerea mea si e lene in miscare. Am fost plecata la munte. Nu mi-a pasat de ce las aici. Am fost acolo si a fost cald, dar mi-e lene sa pun poze. Am gasit o casa in padure. Mereu am visat sa am o casuta in copac si un hamac.O casuta in pom si 10.000 (pardon 1 Leu nou) in padure. Cautam hartia de 5 milioane. Ne doream cu disperare sa pastram momentul. Grav sentimentul de revenire. Lene si senzatie de rau. Tremura muschiul si ochiul se inchide invins de lumina becului. Ma razvratesc in somn. Abia aseara am avut si eu un somn normal. Visez mult. Si imi amintesc ce visez. De obicei asociez cate un vis cu ceva din realitate si ma framant. Uneori visez prea mult si prea urat. Cosmar. Visez si mi-e greu sa ma trezesc. Si mi-e frica. “Mai bine nu ne vedem azi, am visat ca ne certam…”
    Traiesc superficial. Consum oxigen degeaba. Ca-s batrana-n toate si-s plina de plete albe. Imi cade pe umar povara grea a responsabilitatii. Sunt o persoana care se streseaza repede. Ma  trezesc greu. Imi voi face o lista de prioritati. As vrea sa alerg in parc, dar sa  nu ploua. Sa nu ploua cu frunze. Sa fie vara si ziua lunga.
    Am vazut Good Will Hunting. Mancam caramele impreuna…sunt tot atatea sanse sa iesim la o cafea. De la bere ametesc, de la iarba rad ca mai apoi sa intru in panica. Panica mortii. Gheara ce te inspaimanta.
    Cand ajung pe lumea cealalta o sa-l caut pe cel care a inventat munca si am sa-i trag doi scuipati intre ochi. Plecam in grup organizat. Nu-mi place singuratatea.
    Merg sa mai fumez o tigara.
    sa-mi umplu plamanul de viciul tacerii

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  evergreen
  22 November, 2006 at 10:44 am

  macar sa nu bubui :P
  multumesc

 • Reply
  Dragos
  22 November, 2006 at 4:59 am

  tare frate ( asa s-a impamintenit!)…………esti tare de bubui. sunt pe spate. Am citit toooooooooooooooooot!

 • Reply
  evergreen
  3 November, 2006 at 12:48 pm

  si indulcit cu miere :D

 • Reply
  nonentity
  2 November, 2006 at 10:26 am

  dar sa fie fierbinte ceaiul… :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.