Secvente

Let's get high

De după… 

Aș vrea să vin să-ți ard vreo două peste bot, după care să te pup. Să te pup rău. Să te pup până-ți dă sângele. Și să te zgârii cu nerv. Aș vrea să nu mă întrebi nimic și să nu te întreb nimic. Wtf? Cuvintele-s de prisos. Plus că nu ai niciodată certitudinea lor. Plus că se uită. E de la fum. Aș vrea să am o armă cu care să dărâm marele zid. Și să mă cuibăresc printre ruine. Din când în când. Și să-ți șoptesc cu privirea că e ok.

Că mi-ar plăcea să nu te mai panichezi. Că n-o să te căsăpesc cu iubirea mea. Și nici n-o să fiu isterică. Și nici paranoică. Să-ți spun că-s cuminte. Că mă ridic dintre ruine și mai zâmbesc. Că vreau să-ți fie bine. Că nu am planuri ascunse. Că nu mă joc cu destine. Că aș vrea să nu mă mai tem de tine. Că nu știu de ce, dar am prins drag. Că nu vreau decât să trăiesc, dar fără fofilări stupide. Că se complică niște lucruri simple.

Aș vrea să mă bucur o bună perioadă din viață de starea asta. De ochii mijiți. De zâmbetul tâmp. De relantizarea faptelor. De mine care vin și te pup până amețești. De fotoliul ăsta creat pentru mine. De muzica în surdină pe care o resimt ca vibrație-n timpan. Oare ce o fi? A, Beirut – Nantes. Pf, mi-era dor s-o ascult. N-a rămas decât o melodie pe care am ascultat-o obsesiv cândva.

Au, suntem efemeri. Râd. Râd tare. Mă uit la ei. Mă uit la mine. Ce dracu? E atât de scurt totul… Ce vreau? Tu ce vrei? Eu vrau să rămân aici, în tripul ăsta. Și apoi să stau pe plajă. Și să treacă vara prin mine. Să-mi rămână-n amintire. Unde se duc amintirile? Când dispar? Panică. Nu-mi amintesc…

Relax.

Well I got a bad liver and a broken heart.
Yeah, I drunk me a river since you tore me apart.
And I don’t have a drinking problem, ‘cept when I can’t get a drink.

Foto

hugslovepeace
>.<

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  creve
  28 June, 2011 at 9:57 am

  Și eu cred că se întorc, și bune și rele. Depinde de noi ce facem cu ele.

 • Reply
  ben
  28 June, 2011 at 9:47 am

  Se întorc Evergreen. Exact când n-ai nevoie. Și dor al naibii de tare…

 • Reply
  Evergreen
  28 June, 2011 at 6:09 am

  Oare se întorc?

 • Reply
  creve
  27 June, 2011 at 8:15 pm

  Amintirile pleacă în țările calde? Să stea tot pe plajă? :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.