Ca-n viață, ca-n filme

little stuart

mă uit la filmul ăsta cu şoricei şi pisici vorbitoare.

e drăguţ. e moralist. e curat. e cu un copil mic şi simpatic.

e nebunie curată!!! Hugh Laurie, doctor House, joacă rolul tatălui unui şoricel alb. şi nu pot să corelez cele două imagini. una se respinge pe cealaltă. e clar, House wins!

e ca Leonardo di Caprio care n-a scăpat de fantoma titanicului.

e ciudat cum asemuieşti un actor cu un personaj atît de tare, că orice alt rol ţi se pare ilar. ăsta chiar este grozav şi în antiteză cu ceea ce House este în serial.

la recomandarea Piticului am văzut City Island. O să scriu şi despre asta cînd o să mă adun.

momentan încerc să-mi revin. coşmaruri şi insomnii.

foto: opiniones.terra.es

site-ul arată minunat!!! abia aştept să-l arăt.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  A
  10 July, 2010 at 9:03 am

  Hai dom’le ca e vechi bancul ala:

  Initial in distributia de la Titanic era Bruce Willis dar realizatorii s-au razgindit cind si-au dat seama ca Bruce Willis i-ar fi salvat pe toti in final.

 • Reply
  Bogdan T.
  9 July, 2010 at 4:32 pm

  Dap e cam nedreapta optica publicului asupra bietilor oameni. Si apropo de Hugh Laurie, am vazut in primavara un film in care apare si el Street Kings. E politist, e tot un fel de baiat dur (deh cam asa sunt toti astia de la Internal Affairs), dar nu e House nene :))
  Ah si vis a vis de Joey mai sus – Pey nu spuneam nici eu ca nu sunt in stare sa faca alte filme oamenii astia, ci ma refeream ca si-au luat zborul spre alte roluri, diferite de cele care i-au confirmat.
  Joey nu si-a luat niciun zbor tocmai fiindca a avut un serial care i-a continuat rolul din Friends.

 • Reply
  Evergreen
  9 July, 2010 at 2:35 pm

  @ Trifoi – mi-a placut in revolutionary road. acolo am zis ca e altul, desi juca cu kate. puppy killer merge mai bine decat mouse lover :)))))

  @ Tuv -am vazut ceva cu el (serial) comedie britanica. gen Jeeves? si da, mi-a placut!

  @ Andreiphx – a scapat, da. am fost malitioasa. in shutter nu m-a convins. nu stiu de ce.

  @ Bogdan T. – Joey a avut un serial “Joey”. Si Phoebe a jucat intr-un serial, dar nu a mai fost asa de succes. Jennifer Aniston s-a lansat cel mai tare. E normal sa asociezi un actor cu un rol. E nasol sa nu-l poti vedea altfel… pentru el.

  :)

 • Reply
  Bogdan T.
  9 July, 2010 at 12:48 pm

  La actorii foarte cunoscuti, care apar des in filme…cum sa le numesc, filme notrii sa zicem, cu audienta; eh acesti actori reusesti sa ii re-asociezi cu o noua imagine de la an la an. Dar sunt si actori care au devenit celebri datorita unui rol anume si este greu sa ii mai dezlipesti de el. Spre exemplu actorii din sitcom-uri. Ma gandesc la colectivul din Seinfeld de exemplu. Pe Michael Richards, aka Kramer, nu il pot vedea cu alti ochii decat…Kramer: aiurit, natang, distrat, obscur. Si Friends tot sitcom este, insa majoritatea si-au luat zborul la alte ipostaze prin multe alte roluri (poate mai putin Joey). Am vazut recent He Is Just Not That Into You in care joaca printre altii si Jeniffer Anniston. Nu mi-a adus aminte de nicio culoare de Rachel.

 • Reply
  andreiphx
  9 July, 2010 at 12:18 pm

  e de inteles, era si Hugh tinerel .
  Apropo de dicaprio, cred ca in mare masura a scapat de fantoma titanicului, cum zicea si trifoi. A inceput sa ia roluri mai serioase de la o vreme.
  De exemplu in Shutter Island – desi e cam tras de par acolo, cu fata lui de copil nevinovat- face un rol destul de bun .

 • Reply
  tuvia
  9 July, 2010 at 11:13 am

  ha, sa il vezi pe Hugh in Blackadder sau A bit of Fry&Laurie, daca ai timp (chef).E genial, atat de “maleabil2 plus, 100% british humour :)

 • Reply
  trifoi
  9 July, 2010 at 11:06 am

  Da, e foarte ciudat sa-l vezi pe Laurie intr-un rol atat de benign. Pont: Uita-te la filmul “101 dalmatieni” (varianta in carne si oase) si ai sa-l descoperi in rolul unui puppy-killer. And skinner. Mi se pare mult mai socant.

  Cat despre Leonardo DiCaprio, eu de foarte mult timp nu-l mai asociez cu Jack din Titanic. A facut multe roluri bune de-atunci. Mi-a placut mult in “The Departed”, “Catch Me if You Can”! Si de-abia-l astept in “Inception”…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.