Secvente

Mă vait. De ce? Pentru că pot!

dacă stau și le așez aș putea declara că-s om care are tot ce-și dorește. dar n-am să fac asta. că nu despre plusuri e vorba acum.

mi-e rău. de câteva zile bune. o durere de cap face sex rău de tot cu nervii mei. nu-mi place să-mi fie rău. nu reacționez bine la durere. îmi vine să vomit. nu vomit, e doar o senzație. mă dor dinții-n gură. și mă doare fruntea. durerea coboară spre maxilar. mă doare coloana în fiecare dimineață. o urăsc pentru asta. zici că dorm pe pământ. mă trezesc în fiecare dimineață lovită-n freză. mă trezesc greu. abia mă târăsc. eu sunt veselă dimineața. eu am viață-n mine. nu, în ultima vreme sunt pe moarte. aș putea ucide pe cineva. nu-s drăgălașă. am față de criminală. dar mă doare tot corpul de parcă noaptea mă duc la maraton. și asta mă face să fiu antipatică. urăsc să fiu antipatică.

în ultimele zile, chiar două săptămâni, visez același om. am ajuns să-l urăsc. uneori apare într-un vis întreg, alteori o frântură, suficient cât să mă trezesc cu el pe retină. și să-l urăsc. să vreau să-l evit, dar e deja acolo, impregnat în subconștientul meu. degeaba folosesc forcepsul, nu vrea nici de-al dracu să plece! băi, deci am ajuns în stadiul în care închid ochii și mă rog să-l visez pe irinel columbeanu. orice, numai să scap de fantome. nimic!

visele sunt stupide. și mă scot din sărite că nu pot (măcar) să scot ceva creativ de pe urma lor. nu tătuț, ele apar ca să mă scoată din sărite.  și să mă distragă de la lucrurile cu adevărat importante.

normal că dacă-s în perioada în care mă vait sunt și în perioada în care nu mă plac. îmi observ toate defectele. soră-mea e epuizată emoțional și maică-mea va ceda și-mi va da una după ceafă. plus că mi-e foame. non stop. și normal că nu prea mănânc. pentru că-s puțin sărită de pe fix. dar asta am mai recunoscut-o. în fine.

mă vait ca o bleagă. moacă. așa-mi zicea tata. nu știu de ce-l pomenesc. lucrurile ar fi stat la fel și dacă ar fi fost aici. lucrurile ar fi stat la fel indiferent de orice. visez să am o noapte blank. să mă trezesc fresh și fără niciun gând.

realista din mine tocmai a bătut-o la fund pe visătoare. mă transform într-o femeie din aia care merge pe rațiune și nu crede în instinct. face parte din viață. până-mi definitivez eu personalitatea mai durează. momentan arăt ca o hipstăriță de 20 care o arde dubios în cluburi.

reproduc o bucată dintr-o conversație. ce-mi convine mie, desigur:

C.: u`ll get old

R.: yeah

R.: I am already old

C.: nope

C. : u look childish

R.: yeah. so?

R.: it’s not about the looks

C.: I know u gals

C.: its all about looks

R.: i am not “gals”

R.: for me it’s not about the looks

R.: or, it depends

C.: then why the hell ur red?

C.: http://www.youtube.com/watch?v=nsjGlKMcEQk&NR=1&feature=fvwp

R.: i know it

R.: i am red because i like red

R.: maybe next year i’ll be green

R.: or purple

R.: don’t know

R.: why the fuck are we talking in english?

m-a mai întrebat cineva de ce-mi vopsesc părul roșu. atunci nu știu ce am răspuns. dar acum aș răspunde: din același motiv pentru care tu-ți faci creste. sau din același motiv pentru care oamenii poartă anumite haine, ascultă un anumit gen de muzică, se uită la anumite filme.

aș prefera să nu mă contraziceți. sunt fucked up. urmează zile pline. și plecări. și… vine vara.

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  siko
  28 April, 2011 at 6:32 pm

  Mai asteapta o zi si dupa aia trebuie neaparat sa vezi cei cu durerea.Nu fii roman! Trateaza-te.

 • Reply
  mastic
  28 April, 2011 at 8:47 am

  E posibil sa fie vreo psihopatie sau chiar nevroza, noroc ca nu ma pricep la ele. As miza insa pe o masea de minte insa pentru starile astea. Daca este asa, e abia inceputul si durerile vor deveni serioase.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.