Din viata

Macsim sau cum s-a distrat Greena joi noapte

Nopțile ca cea de aseară (neplănuite) ies cel mai tare! De fapt, întreaga zi mi-a fost lumină și soare și am împărțit energie în stânga și-n dreapta. Și toate pornesc din mine într-un mod atât de natural că uneori mă opresc și mă mir și eu. Apoi mulțumesc repede Universului ca nu cumva să mi le ia sau să facă în vreun fel (tipic lui) să mă dea cu fundul de pământ.

Țigările cu Ana sunt cele mai savuroase. La fel ca discuțiile.

Cu A. la braț (dupa Expiff) am mers la Depeche Dance, dar nu așa orișicum… Am intrat prin culise unde Răzvan Mazilu ne-a salutat de m-am emoționat toată. Spectacolul de dans contemporan mi-a transmis niște stări wow! Au fost câteva momente de dans în cuplu care pur și simplu m-au lăsat cu gura căscată. Joc de umbre și lumini, erotism, senzualitate, cocaină, umor – toate pe ritmurile trupei Depeche Mode.

După ce am aflat de cele două filme de la Cinemaiubit am pus mâna pe telefon să dau de veste. Nu am avut cui.

Apoi fuga-fuga în regie la Club 24 să ascultăm niște prieteni de-ai lui A. Știți ce poate să facă o chitară, o vioară și o voce dumnezeiască? Auuu, s-o emoționeze pe Greena până la lacrimi. Bandul se numește Dilema și e compusă din Alex Iordănescu, Arabela și Adi și cântă coveruri, uneori chiar mai bine ca originalul.

Aproape în fiecare zi mă cert cu mama pe tema instabilității mele în relațiile cu bărbații și incapabilității de a mă lega dracului la cap cu unul. Cu tot cu alai și rochie. Ea, spre deosebire de mine, încă îl așteaptă pe Puștiu.

Apoi chiar că fuga-fuga în centrul vechi unde A. voia să-mi arate un band al cărui fan este. Numai bine că știam și bandul și solistul și pe soția sa, Lipscani Band. Bordello’s este un club mega tare! Muzica bună și oamenii mișto m-au determinat să dănțui fără oprire până noaptea târziu chiar și pe o masă. Cei patru prieteni ai lui A. m-au adoptat îndată ce au văzut că beau berea cu două mâini (paharul fiind prea mare pentru una singură). Am făcut și-o coregrafie împreună și ne-am legat printr-o promisiune pe care sper s-o îndeplinim – la vară mă iau cu ei în Vamă. Deja văd o imagine cu noi șase dând note gagicilor…

Mi-am dat seama că viața asta mă vrea și eu o iubesc de numai pot. Merit să râd. Merit să fiu fericită.

Apoi într-o veselie am plecat spre casă. Mulțumesc A.!!! You are ză best!

Azi se strigă iar ieșire mare cu foștii colegi de birou, cel mai tare birou ever, am zis!

HugsLovePeace

>.<

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Eva
  28 November, 2010 at 11:40 am

  Ce-mi place cand te vad asa senina!

 • Reply
  Macsim sau cum s-a distrat Greena joi noapte - Ziarul toateBlogurile.ro
  26 November, 2010 at 10:04 am

  […] Macsim sau cum s-a distrat Greena joi noapte Fri Nov 26, 2010 11:26 am Nopțile ca cea de aseară (neplănuite) ies cel mai tare! De fapt, întreaga zi mi-a fost lumină și soare și am împărțit energie în stânga și-n dreapta. Și toate pornesc din mine într-un mod atât de natural că uneori mă opresc și mă mir și eu. Apoi mulțumesc repede Universului ca nu cumva să mi […] […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.