Din viata

Măr și scorțișoară

Muzica mi-e companion.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZwbNesQeods]

 

O zi de liniște cum de multă vreme n-am mai trăit. Filme și muzică, ceaiuri și cafea, tolăneală în canapea și pace. Planuri de Sărbători și setea de a scrie toate ideile. To do list plăcut, făcut cu drag.

Pitic, să știi că mi-e bine. Pe cuvânt! Chiar dacă postez însemnări care par triste sau muzici pe wall de tăiat vene, mie mi-e cald chiar dacă afară e ger. Îmi place muzica de stare, e în tandem cu cine sunt eu zilele astea.

S-a terminat agitația și s-au terminat și zborurile împotriva curentului. Acum sunt pe val și suntem unul, adică nu mă mai zbat fără noimă. Azi, pe drum spre casă, m-am lăsat mângâiată de razele de soare. M-a umplut!

E tăcere… după toată perioada de urlete și coșmaruri acum e liniște. Doamne, este atât de bine…

Îmi aștept cu emoție cele două cadouri de Crăciun: chitara și ceasul. Și mă simt ca un copil mic care primește bombonele pentru că a fost cuminte. Ca atunci când găseam ciocolată în ghetuțe pentru că mie mi-era teamă de Moș Nicolae și de nuiaua lui.

Azi în scara blocului stăteau două fetițe de vreo 12 ani, cu atitudine de domnișoare. Ascultau Rihanna și Macarena la telefonul mobil, din ăla cu touch screen. Și se amuzau. La lift mi-am amintit de toate macarenele dansate la chefuri, ce vremuri…

Sâmbătă este Crăciunul.
În seara asta, fumând o țigară și stând la taclale cu Sorelina, am realizat cât de aproape e finalul lunii decembrie. Pare-mi-se că suntem în aceeași oală a confuziei și ne întrebăm laolaltă cândatrecut? E clar, 2010 nu se compară cu 1990 la capitolul viteză. Și noi, ne antrenăm viscerele pentru un nou an, mai grăbit probabil și mai plin.

Mâine-l văd pe So, marți party la cămin, miercuri shopping, joi party aniversar, vineri prăjituri și sâmbătă… sărmăluțe, brăduț și colinde cât cuprinde!

HugsLovePeace
>.<

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  ben/Petrosani
  20 December, 2010 at 6:17 am

  “…iubire II”
  http://www.youtube.com/watch?v=mhxK2IOywVE
  Uiti de Phoenix?

 • Reply
  Gabriela
  19 December, 2010 at 11:10 pm

  have fun!

 • Reply
  Evergreen
  19 December, 2010 at 10:25 pm

  Da :) Am citit. E fromooos danezu’ tau.. Veritabil :*

 • Reply
  Măr și scorțișoară - Ziarul toateBlogurile.ro
  19 December, 2010 at 10:03 pm

  […] Măr și scorțișoară Sun Dec 19, 2010 23:09 pm Muzica mi-e companion.   O zi de liniște cum de multă vreme n-am mai trăit. Filme și muzică, ceaiuri și cafea, tolăneală în canapea și pace. Planuri de Sărbători și setea de a scrie toate ideile. To do list plăcut, făcut cu drag. Pitic, să știi că mi-e bine. Pe cuvânt! Chiar dacă postez însemnări […] […]

 • Reply
  piticugras
  19 December, 2010 at 9:44 pm

  da fata. si io simt ca abia am strans bradu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.