Din viata

Mașini și roviniete

Am intrat și eu pe site-ul Rovinieta, eu care mă pricep destul de puțin la mașini, dar mai ales la legi, cifre și calcule. Ei bine, s-au gândit niște oameni să-mi ușureze munca și să conceapă un site ușor de accesat, cu informația la vedere (sunt repezită și mă enervează să fac săpături apăsând haotic butoanele) care pe deasupra mai și calculează singurel cele trebuincioase.

Nu am mașină, dar zilele astea tânjesc după una. Da, urăsc să mă ud la tălpi și să ocolesc două cartiere ca să sar o baltă pentru a ajunge în siguranță pe trotuar. Și plus de asta, urăsc frigul și aburirea ochelarilor de vedere. Deci da, vreau o mașină! Și o găsisem prin 2008 în Paris, la o expoziție. Era o Toyota care arăta ca o pisică. Nu o mai găsesc pe net, dar vă asigur că era superbă mocuța. Avea o figură grozavă. Desigur, nu știu ce capacitate cilindrică avea motorul, câte bujii, câți cai, ci doar că mi-ar fi stat bine lângă ea.

Vreau o mașină puternică, cu care să demarez la semafor. Ah, da!  Când conduceam un Renault Clio 3 cu 95 CP, benzină (atâta știu) marea mea plăcere era să plec rapid de la semafor. Și să mă strecor prin spațiile înguste.


Micuță și finuță și totuși încăpătoare. Să-mi încapă gențile pentru plecări în voiaj, dar să se poată parca cu ușurință. Știți cum e cu punctele alea de reper, sar ale naibii! Să plutească pe șosea, să nu consume mult că-s fumătoare și-mi trebuie bani și de tutun și să fie safe. Adică multe air bag-uri, abs-uri și chestiile alea care au grijă ca noi să nu murim dacă din neatenție ne ciocnim cu un stâlp.

Un Mini Cooper vreau! Asta e mașina visurilor mele. Cu trapă. Musai cu trapă! Să stau noaptea cu picioarele pe bord și trapa deschisă și să mă zgâiesc la stele.

Și cam atât despre visele mele.
Am scris acest articol pentru că mi-a făcut plăcere și pentru că particip cu el la un concurs. Știți de ce? Pe zi ce trece mi se bușesc elemente din laptop și am nevoie de unul nou. Primul premiu e un laptop. Cu rovinieta (alt premiu) nu am ce să fac, doar dacă-mi dau și-o mașină cadou.

HugsLovePeace
>.<

Foto

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  INTJ
  25 January, 2011 at 3:54 pm

  ah … sorry, asta nu se poate rezolva remote. :(

 • Reply
  Evergreen
  25 January, 2011 at 3:19 pm

  sunetul nu mai functioneaza de cand l-am luat. tastatura e varza. huruie ca dracu’.

 • Reply
  catalin
  25 January, 2011 at 12:05 pm

  Ehe miniul e o masina nervoasa rau, ai pleca in mod cert prima de la semafor. Succes in implinirea visului tau si pentru inceput la castigarea acestui laptop.

 • Reply
  INTJ
  25 January, 2011 at 12:05 am

  defineste nitel mai explicit ce intelegi prin “mi se bușesc elemente din laptop“.

 • Reply
  Evergreen
  25 January, 2011 at 12:05 am

  Margeluta – merci frumos

  Ioan – am scos poza din antent, pen’ca mi se pare mai misto simplu. sa fie!

 • Reply
  Ioan-Alexandru Babău
  24 January, 2011 at 10:59 pm

  Sa sti ca Mini e defapt foarte Macro cand vine vorba de CP poti sa iti iei una cu 220 de cai, numa sa ai grija sa nu apesi prea tare pe pedala de acceleratie ca pomu’-i al tau !

  P.S.: Bafta cu concursu pentru ca Accer e misto(am si eu unul si ma laud) !
  P.S.2: Misto tema de la blog (pacat ca nu mai e poza din antet) ;)

 • Reply
  Margeluta
  24 January, 2011 at 4:50 pm

  Iti tin pumnii! ;) Eu visez la o casa…neaparat cu reading nook! :D :P

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.