Din viata

Monica Columbeanu şi faptele bune

Într-un exces de zel am deschis tevelul pe ştiri, pe una din antene, cred. La nimereală v-aţi prins! Acolo am aflat că doamna Columbeanu a făcut o faptă bună de 1 iunie – a organizat o petrecere pentru copiii de la un centru social (parcă) şi a înfiat un copil la distanţă.

Nu asta e bomba. Ci forma în care ştirea a fost prezentată pe post, ceva de genul:

sătulă să apară în presa de scandal, Monica Columbeanu inspirată de Angelina Jolie înfiază un copil la distanţă. şi îi ia un interviu. iar la final cică ar fi călcat un paparazzo cu maşina. iar ea a zis că nu comentează acum că nu despre asta e vorba. ceea ce era adevărat.

Nu credeam vreodată să-i dau dreptate acestei femei. Chiar nu se putea să se transmită o ştire fără comentarii personale? Să zică atît: Monica Columeabu a adoptat la distanţă un copil de patru ani (hai cel mult diva de la izvorani), fără tenta de scandal şi gossip?

Eu chiar nu cred că femeia asta s-a gîndit la Angelia Jolie sau la Madonna sau la Michael Jackson whatsoever cînd a făcut o faptă bună. Chiar nu cred! Oricînt de inaptă aş considera-o. Dar presa speculează şi presa vrea mai mult. Poate să-l fi băgat pe paparazzo ăla în spital sau să facă o criză de isterie la petrecere că i-a vomat un copil pe geantă.  Presa provoacă şi apoi aşteaptă la fileu să arunce cu rahat. Mi-e silă!

Şi într-un ziar, click, (că am dat google să văd cu ochiul meu) titlul e că Irina a strîmbat din nas la fratele său. Geeez, ce să înţeleagă copilul ăla? Ce, tu nu ai fi făcut la fel dacă maică-ta aducea un alt copil în familie? Sau îi ofereai jucăriile şi jumate din camera ta? Nu mai suport ipocrizia şi mediocritatea presei din Romînia! De aia fete de 16 ani au ca idol Bianca, Popeasca sau X-uleasca.

sursa foto: click.ro

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anca Hotineanu
  3 June, 2010 at 1:01 pm

  Eu de pe bloguri mai aflu ce se mai intampla in lume. Despre cei 10 oameni morti zilele trecute am aflat de pe facebook. Nu ca nu m-ar interesa, dar tocmai din cauza faptului ca sunt scarbita de toate nu pot sa ma mai uit la TV sau sa mai citesc intr-un ziar. Prefer sa citesc bloguri.

 • Reply
  Machiaveliq
  2 June, 2010 at 1:55 pm

  Astea-s ştiri de tip “Spam”.. :D

 • Reply
  evergreenstory
  2 June, 2010 at 12:50 pm

  e o mizerie totala. tocmai de aia nu citesc presa.

 • Reply
  Rux
  2 June, 2010 at 12:30 pm

  paparazzi astia sunt groaznici. oamenii astia publici nu mai pot face nicio miscare pentru ca imediat apar in ziare si se minte mult. prea mult.

  monica a facut o fapta buna, intr-adevar. asa cum fac multe alte “vedete”. conteaza ca a ajutat si ca poate o va face in continuare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.