Secvente

Multe lucruri pe care trebuie sau nu trebuie să le faci sau să nu le faci până împlinești o anumită vârstă

Viata

Sunt foarte mândră de pagina mea de Tumblr, mai ales de postările care au hashtag filmmaker life. Cei care lucrează în domeniu înțeleg foarte bine umorul și cei care nu, pot doar să-și imagineze.

Citesc zilnic multe articole pe diverse site-uri. Meseria mea (content management) și pasiunea pentru online mă țin conectată aproape în permanență. Și citesc știri, mai cu seamă din afară, de la social media today, adweek și până la însemnări amuzante sau motivaționale pe buzzfeed, thought catalog, lifehack, inc.com și altele. De la noi citesc (dacă prind în newsfeed) webcultura, metropotam, vice și articole din presă care nu au titlul: șocant, extraodrinar sau altele de gen. Rar intru pe astfel de chestii și de cele mai multe ori comentez precum un hater adevărat despre cât de nasoală a ajuns presa de la noi.

Dar pe mine mă inspiră mai mult viața mea și a prietenilor mei, așa că cel mai bine scriu despre asta.

Lucruri pe care să nu le faci în viața asta sau dacă le faci să nu le mai faci a doua oară decât dacă au ieșit prea bine prima oară, dar mă îndoiesc

 

Viata

Sfaturi de viata

1. Nu te împrieteni cu fosta iubită sau dacă ești fosta, acutala iubită a gagicului sau fostului gagic. N-are sens. Întodeauna va fi ceva acolo care va sta între voi. Da, bărbatul ăla. Plus că, hai să fim serioase, noi analizăm. Adică va fi o prietenie prin comparație și oricum tu ești mai mișto ca ea, asta știm clar!

2. Nu face random sex cu prietenul tău. Da, vă înțelegeți de minune, știe chestii, știi chestii, nu te-ai îndrăgosti, ar fi totul safe. Dar nu este despre a fi în siguranță în viață. Sexul complică. N-are cum să nu complice că suntem cu toții mari și știm asta. Sexul apropie și mai tare și apoi schimbă percepția asupra celuilalt. Când faci sex dezvolți o doză de posesiune. Și apare gelozia. Random sex cu un amic, da. Dar cu prietenul bun, nu.

3. Nu face sex cu profesorul tău. No comment.

4. Nu face sex cu prietenii prietenii tale. Lumea e mică. Noul tău iubit va fi parte dintr-un grup și în grupul ăla tu deja ai bifat niște oameni. E nasol pentru egoul unui bărbat. Și chestiile astea ies la iveală. Deci, abține-te.

5. Nu o crede pe prietena ta când îți spune că i-a trecut de fost, dar că se văd așa, ca prieteni. E vrăjeală, nu există prietenie pură cu fostul. Nu i-a trecut, scoate-o la băute.

6. Nu te combina cu prietenul tău. Știu, sunt anumite cupluri cărora le iese treaba asta, dar și multe prietenii se destramă din cauza tentativei de relați. Știi prea multe, știe prea multe. Lipsește misterul. Bine, dacă ai 35 de ani și te-ai resemnat cu privire la îndrăgosteală și omul ăla îți oferă ce ai nevoie, atunci da. Dar altfel, nu. Decât dacă ești foarte tolerantă, dar dacă ești așa, n-ai fi pe blogul ăsta…

7. Nu face sex cu un bărbat într-o relație. Ok, cu toate am făcut asta la un moment dat. Dar nu e ok. Am un amic spre prieten care încearcă să mă convingă să facem asta de vreo câțiva ani. Aproape am acceptat până m-am văzut din întâmplare cu el și gagică-sa. Deși îmi displace ființa aia, e nasoală senzația. Chiar dacă știu că o înșală de-i sar capacele. Măcar n-o face cu mine.

8. Nu îi da sms-uri/e-mail-uri/bilețele fostului iubit, mai ales dacă între timp s-a însurat. E dovada că a mers mai departe. Mergi și tu! (Note to self)

9. Nu îi povesti iubitului tău despre toate fostele relații și mai ales nu-i povesti despre cât de tare a fost sexul cu ceilalți parteneri, dimensiuni, detalii. Deși pare că sharing is caring, this kind of sharing sucks. Adică îmi amintesc de foștii mei care-mi povesteau de cât de mișto au fost nu știu care femei și înțelegeam că sunt parte din trecut, dar na. Și să te mai și întâlnești cu respectiva, mneh.

10. Nu bea și condu, niciodată.

11. Nu te droga doar pentru că cei din jur o fac. Fuck them! Eu sunt de cele mai multe ori high fără niciun fel de element.

12. Nu sta cu un om pentru că nu există altcineva mai bun sau pentru că ți-e frică de singurătate. Nu sta cu un om care nu te face să te simți special în fiecare zi și nu sta cu un om care seamănă cu părintele pe care l-ai displăcut toată viața. Rupe tiparul!

13. Nu te rușina de cine ești, ce muzică asculți, ce filme preferi sau ce cărți citești. Cine te critică poate să se ducă-n mă-sa!

14. Nu uita cine ești. Și dacă uiți, dă-ți un refresh din când în când.

15. Nu sări din relație în relație doar pentru că nu vrei să știi cum ești tu când nu ești cu cineva.

16. Nu-ți fie frică decât dacă te aleargă un tigru în junglă, altfel, viața, nu e așa înspăimântătoare.

17. Nu-i lăsa pe alții să facă pipi pe visele tale. Nimeni n-ar voie să facă asta, nici măcar un bebeluș apărut pe nepregătite.

18. Nu te lăsa impresionată de cât de bine arată fostul după ce v-ați despărțit. E o iluzie.

Evergreen

Lucrurile pe care sa nu le faci :)

19. Nu te amăgi că viața se va schimba atunci când fostul îți promite lumea. Ți-a mai promis-o de o mie de ori.

Ar mai fi, dar poate scriu și altă dată.

Lumea. E mică uneori. E imensă alteori. Depinde de circumstanțe.

Cu drag,

Evergreen

Foto

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Raluca Alina Vintilescu
  12 November, 2013 at 11:13 pm

  Punctul 19 mi-a amintit de fostul meu iubit… cand a vazut ca sunt intr-o noua relatie, m-a cerut in casatorie :)) Iti ador postarile!

  • Reply
   Evergreen
   14 November, 2013 at 4:54 pm

   :) multumesc. Sper ca n-ai zis da. Probabil ai fi mentionat fostul prieten, actualul sot.

 • Reply
  Evergreen
  9 November, 2013 at 5:26 pm

  Mhm… păi, habar nu am cum ar suna :)

 • Reply
  frmshk
  9 November, 2013 at 4:59 pm

  Ei, înțelepți mai suntem, în teorie, nu? Câte mai reușim să le și aplicăm, când e voba de propria persoană?
  Știi ce mi-ar plăcea la tine? Un articol despre cât de greu e să fii diferit… în orice sens. Diferit…
  :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.