Campanii umanitare

Multumim pentru donatii!

Duminica am plecat spre localitatea Glodeanu, sat Carligul Mare sa ducem familiilor defavorizate toate donatiile primite de la voi. Va multumim ca v-ati mobilizat intr-un timp atat de scurt! Am avut o surpriza imensa cand am ajuns la DIUD la birou si-am vazut minunea ;)

Colete stranse din donatii

Am incarcat masinile si-am pornit la drum.

Acolo ne-au intampinat preotul si cativa copii care ne-au ajutat la carat. Am vorbit putin cu ei si m-a bucurat ca n-am simtit amaraciune in glasul lor, ba erau bucurosi cand au carat punga cu dulciuri.

N-o sa vorbesc despre saracia lucie in care traiesc oamenii aia si despre nevoia de a le oferi sanse copiilor din zonele rurale defavorizate. Stiti si voi. Vedem zilnic la stiri. O sa vorbesc despre voi, despre faptul ca v-ati luat timp sa ne trimiteti donatii, bani, ganduri bune. Conteaza enorm!

Sper ca micul nostru gest sa faca diferenta si acei copii sa se poata bucura cu adevarat de copilaria lor. Preotul a spus ca au nevoie constant de ajutor, pentru ca zilnic merg 25 de copii si 3 batrani sa ia masa de pranz. Iarna e cel mai greu.

Pe langa coletele din poze, am fost la LIDL si am cumparat produse alimentare, scutece pentru bebelusi, dar si dulciuri si fructe. Din cei 1800 lei stransi am cheltuit 1377.

Bon

 

Desi initial am decis sa trimitem restul de bani preotului pentru a avea pentru copii, intre timp am aflat de cazul lui George (Poqe), care a fost diagnosticat cu carcinom gastric în stadiul 4. George e fotograf  si de cateva luni strange bani pentru un tratament in SUA. Costul est 70.000 de dolari. Prietenii lui au organizat mai multe evenimente private caritabile unde au cantat cateva trupe de la noi. Din cate am inteles au strans aproape jumate din suma de care are nevoie. Deci mai are nevoie de ajutorul vostru!

Asta e mesajul lui George:
Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut și veți mai face pentru mine, iar când situația mi-o va permite, abia aștept să ne vedem și să povestim toate grozăviile astea ce au fost și vor mai fi. Momentan însă toate gesturile astea de afecțiune din partea voastră îmi creeaza o emoție destul de puternică si voi încerca să iau doze cat mai mici. Știu că e ciudat, dar numai textul de la evenimentul ăsta m-a rascolit mai mult decăt toate chestiile medicale din ultimele saptamani. Dar promit sa caut ceva poze pt expo, daca tot ati vrut sa o faceti si pe asta 🙂

Va îmbrățișez pe toți, sunt profund recunoscător de toate gesturile voastre și imi cer scuze daca nu o sa fiu așa prompt la toate mesajele voastre. Vă asigur însă că pe asta cu “Gică fără frică” eu am scos-o.

Pentru donații individuale: George Răzvan Popescu, RO48INGB5647999901207229, ING Bank

George

 

Va multumim tuturor pentru ajutor!

Sa ne auzim cu bine la urmatoarea ‘adunare’

Evergreen

Foto: Anca Oae

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.