Secvente

Naiva?

    Poate ca tu asta crezi despre mine, ca-s o biata fetiscana naiva ce cade prada tuturor. Ei bine, nu-i chiar asa. Chiar daca par naiva si toleranta nu-s chiar atat de imatura incat sa nu-mi dau seama de anumite efecte, fie ele si secundare.
    Si ma mir cateodata de atata rautate ca-mi vine sa inchid si mama lui de blog, dar deocamdata nu pot, mi-e peste mana, am devenit dependenta de jurnalul meu. Viciu, ca de tigari m-am lasat.
    Nu-mi place unde s-a ajuns cu tot si nu-mi place asezarea asta nefireasca a lucrurilor, asezarea dupa categorii : blog de curva, blog bun, blog prost, blog pervers, erotic, cotidian etc. Eu spun ca e gandire gresita pentru ca fiecare blog reprezinta cate un om, insemnari reale sau nu, asta nu ar trebui sa ne determine sa punem etichete. Si daca e asa? Eu unde ma situez?
    Si ma doare rau soldul de la injectie si stomacul de la orezul ala yang tui :)). Si nu am chef de lucru si am biroul plin de hartoage. Si astia trag de mine ca-s in urma cu treaba si eu imi insir balele de lene ce am. Mi-e atat de somn ca imi vine sa ma intind pe birou si sa trag un pui de somn. Si e abia joi si mai am si vineri si sambata si m-am saturat pana peste cap de plictiseala asta cu iz tomnatic. As bea o bere, da’ una rece! Si m-as lasa atinsa de vant si plimbata prin parc. Si as zambi usurata. Inchei saptamana cu bine…nu?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  raggio
  22 September, 2006 at 1:14 am

  Sunt de acord cu catz:) TE CITESC SI RECITESC mereu cu aceeasi placere.
  Dormi putin:) Te verifica cineva? Glumesc, partial:D

 • Reply
  Motan-de-motan
  21 September, 2006 at 6:49 am

  Motanul doreste sa te invite sa participi la discutiile minunate, de un inalt nivel intelectual, care au loc pe blogul lui. Serios vorbind, te citesc de mult timp. Esti o persoana care se consuma extrem de mult, cel putin asta imi transmit mie randurile tale. Motanul motanilor miauna cu zambetul pe chip si-ti doreste o seara mai frumoasa decat ti-ai putut imagina ca poti avea. Ma inclin, evergreen. Vezi, deja fac versuri!

 • Reply
  catz
  21 September, 2006 at 4:38 am

  nu stiu cine ce crede si cine ce zice, si nu stiu daca blogul tau o fi bun, prost, pervers sau erotic, dar un lucru e sigur – ma face sa ma intorc si sa ma reintorc. si asta spune multe despre blog, si despre tine. si nu cred ca sunt singurul care gandeste asa. eu zic sa ii bagi fix undeva pe care zic si gandesc cutare si cutare lucru si sa-ti vezi de treaba.

  a, si nu fi trista, joivinerisambata trece repede, mai greu trece pentru noi aia care frecam menta toata ziua :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.