Urban

Ne-au ramas obiectele de decor de la Nunta Galactica

Anul trecut am avut petrecerea de casatorie pentru care am cumparat multe obiecte de decor din Romania, China si UK. Din pacate din lipsa spatiului de depozitare, am decis sa le punem la vanzare. Sora mea, Andreea, se ocupa de tot ce inseamna anunturi si livrare.

Imi plac foarte, foarte mult, insa nu sunt nici talentata si nici inspirata sa le folosesc la decor interior. Dar pun pariu ca pregatiti o nunta, un botez, o chindie, o piesa de teatru, o reclama sau va ganditi sa redecorati casa. Gasiti terarii, vaze, instalatii luminite pe baterii, suporturi de lumanari, toate alese si culese cu foarte mare atentie.

Iata ce avem noi:

Clopot de sticla (6 bucati)
Le-am cumparat de la un magazin din UK si le-am trimis in Romania. Au fost decorate cu plante si instalatii pe baterii. S-a vazut splendid si ziua, dar mai ales noaptea. Mie-mi aduce aminte de clopotul din Frumoasa si Bestia. Cred ca oamenii creativi ii pot gasi o intrebuintare ingenioasa.

Obiecte decor nunta, nunta in aer liber

Clopot sticla decor plante

 

Obiecte decor, decoratiuni interioare, eveniment in aer liber, decor nunta, decoratiuni nunta

Clopot sticla plante si instalatii

Vaza de flori cu gat subtire (alb 4 bucati, albastru 5 bucati)
Pentru buchetele subtiri sau pentru cateva fire de… frunze? Nu stiu exact cum se numesc plantele pe care le-am avut noi la nunta, dar stiu ca a aratat destul de misto.

Vaza de vanzare

Obiecte decor interior

Terarii din sticla (2 bucati)
Am cautat terarii de sticla de ne-au iesit pe nas. Am facut research in UK, in Romania si pana la urma le-am adus tocmai din China. Mi-am dorit foarte mult sa le avem si m-am bucurat enorm cand au ajuns intregi. Sunt foarte frumoase, se pot decora cu plante aeriene sau cu instalatii.

Terarii vanzare romania

Terariu

Suporturi lumanari (6 bucati)
A
vem un suport mare si un suport lumanari mediu, ambele aurii. Acestea doua au stat pe masa mirilor si au aratat extraordinar. Celelalte 4 mai mici au fost pe mesele de cocktail.

Obiecte decor, decor interior

Suport auriu lumanari

Obiecte decor de vanzare

Suport lumanari auriu

Pe langa cele de mai sus, mai avem o multime de instalatii de  lumini pe bateriiAm avut ca tema galacticul si am vrut sa luminam padurea, ringul de dans, mesele. Sa arate totul ca in basme si chiar asa a fost! Instalatiile se pot folosi la Craciun, pentru decor interior (eu am puse in jurul paturilor si pe langa dulapuri) sau la alte evenimente stelare.

nunta_galactica-591

In contul OLX al Andreei gasiti toate obiectele ramase. Ne-am bucura tare mult sa ajunga pe maini bune si sa fie folosite cu aceeasi creativitate (marca Andreea Sandulescu) si cu aceeasi pasiune ca noi.

A fost o seara incredibila!

Fotografii: Bogdan Serban

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.